Am deschis acest topic, pentru a hatari impreuna locatia pentru Nationala de anul acesta!
Propunere Intalnire Nationala Nr.6 Logan Club 2011
Collapse
X
-
Propunere Intalnire Nationala Nr.6 Logan Club 2011
-
o super propunere...Timisoara ..la "mama acasa" la xp ? ca daca tot o facut "un pas mic spre o reusita mare" de a realiza o comunitate de posesori de logan..de ce nu..
Iata propunerea care sper sa se si realizeze Timisoara!
Ar fi cazul ca si domnii de la Timisoara sa faca o intalnire de acest gen.
Comment
-
Eu propun... sa se afirme organizatorii care doresc sa faca asa degeaba vreti sa se faca la arad sau timisoara sau constanta sau stiu eu oricare oras, daca persoanele din orasul respectiv nu organizeaza, iar de la distanta ii foarte greu sa faci asa ceva..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
corect! ce rost are sa propui un alt oras decat cel in care locuiesti. Daca vreti sa facem o aroganta , fara organizari cine stie ce , putem alege o zona , sa cautam cazare pe net , rezervam , ne intalnim toti acolo si ne gospodarim singuri ..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
si eu ma bag la una neorganizata...poate e timpul pentru una NATIONALA "ca la inceput".....propun PIATRA NEAMT-cu vizite LA BICAZ -LACU ROSU ETC...in zona sunt multe pensiuni si multe zone de gratareala , loc de campat .....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment