Da felicitari organizatorilor.
REGIONALA LOGAN CLUB ARGEȘ Editia A 3 A
Collapse
X
-
Ei, nici chiar asa ca la categoria diesel, cupa a ramas la noi! Imi pare totusi rau ca ti s-a furat locul doi pe care il meritai din plin.
Bine ca a fost frumos si v-a placut.
Si sper ca ai vrut sa zici ca Mioveniul plus Pitestiul au castigat la organizare!
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostEi, nici chiar asa ca la categoria diesel, cupa a ramas la noi! Imi pare totusi rau ca ti s-a furat locul doi pe care il meritai din plin.
Bine ca a fost frumos si v-a placut.
Si sper ca ai vrut sa zici ca Mioveniul plus Pitestiul au castigat la organizare!
am venit sa ne distram si a fost distractie
Comment
-
organizarea intr-adevar a fost deosebita si bine pregatita. eu ca si altii m-am simtit foarte bine... sper ca la urmatoarea sa ne revedem intr-un numar cat mai mare !
cei ce nu au venit nu au avut decat de pierdut. si spun asta ca sa le fac innecaz )Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Am stat putin,dar am ramas placut impresionat de ospitalitatea celor din Pitesti si Mioveni
Organizatorilor va felicit,stiu ca totul a fost facut intr-un timp foarte scurt,dar important este ca ne-am revazut si ne-am simtit binesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
a lu skandal si aici esti cu gura mare?numa cupe visezi...de sampanie sper.imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge insa ma revansez data viitoare.felicitari baietzilor pt organizare.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Originally posted by razvan05 View Post
cei ce nu au venit nu au avut decat de pierdut. si spun asta ca sa le fac innecaz )
Comment
-
Originally posted by bitza_bik View Posta lu skandal si aici esti cu gura mare?numa cupe visezi...de sampanie sper.imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge insa ma revansez data viitoare.felicitari baietzilor pt organizare.
Comment
-
duminica sunt in tara si luni scot masina din servis.promit sa ajung in bucuresti in astea 2 saptamani cat stau in tara.ma bucur ca v-ati distrat dar de data viitoare nu mai suntem asa gazde bune.mai tinem din cupe si pt noi .saluta toata gasca din bucuresti[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment