REGIONALA LOGAN CLUB ARGEȘ Editia A 3 A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O parte din baietii de la Bucuresti au ajuns deja la Mioveni....
    Cosmin sa conduci baietii catre bemo ca tu sti drumurile pe aici )) esti invatat
    AG 65 V M C

Comment

• Senchiu nenea
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• super vizita la uzina !
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ma bucur ca va placut, cam scurta vizita dar e bine asa
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Pe varianta Bucurestil a ajuns cu bine si sa simtit exceptional in piscina cu apa racoritoare. Iar vizita la uzina a fost foarte interesanta

PS: Multumesc organizatorilor si pentru drumul la spalatorie.
            Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Salutare colegi,cum este vremea la voi,ce stiti de maine ?
              La noi o sa vine vijel;ia ,cod galben.

Comment

• toti loganisti care vin maine la regionala si au statii ne pot gasi pe canalul 25...va asteptam maine in numar mare
                low....&.....slow

Comment

• super si desfasurarea la piscina. imi pare rau ca nu am putut ramane peste noapte insa eram cu pustoaica cea mica si se anunta ploaie.

rugaminte catre toti cei care au facut fotografii sau au filmat. postati realizarile in aceasta sectiune. multumim !

asteptam cu intres evolutia zilei de maine.

Comment

• salutari loganistilor adunati la bemo si prin Mioveni...regret ca nu am ajuns dar din pacate ma anuntat aseara lucialina de la Botosani ca vine in Brasov si a trebuit sa stau sa-l astept sa-l indrum prin minunata noastar cetate a Kronstadului si sa ii fiu o gazda buna si primitoare asa cum se cuvine....si iata ca planurile mele de a ajunge si in sanul loganistilor din tara sau evaporat....deci regrete si amagiri desarte ...Va doresc sa va distrati si ptr. mine si sa nu uitati ca sunt cu gandul la voi....tineti aproape si sa ne vedem cu bine la Nationala de pe Transalpina de luna viitoare ....detalii aici ... http://www.loganclub.ro/forum/nation...na-t34762.html
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• si te-ai suparat ) pe mine ca am luat apartamentul la valentino. oricum la 104 se aude o voce feminina. este posibil sa vin si eu la nationala daca termin cu reamenajarea casei. o sa anunt

Comment

• razvan05 -nu vai ..doamne fereste ..cum sa ma supar..chiar ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca poti fii prezent...ca eu din pacate si cu regrete ..dupa cum am spus in postul anterior..asta e ..sa va bucurati de vreme buna si distractie maxima...
                        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• snt niste fulgere si se pregatest o furtunaaa ... ma gandesc la cei de la campare ca vor avea noapte umeda. macar maine sa ie soare si sa ne putem face programul.

Comment

• ploua acum la Mioveni ?
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• pot spune destul de rau spre torential. dar fulgerele fac toti banii

Comment

• Nu mai ploua....

PS: ToranagaSama nu ai pentru ce
                                AG 65 V M C

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google