If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumim frumos pentru organizare, poze, filmulete.
O intalnire foarte reusita, multa distractie, bere rece, piscina, curse legale. Ma bucur v-am cunoscut si am baut o bere cu voi, baietii din Pitesti si Mioveni si cu toti ceilalti din tara.
Multumim tuturor pentru participare(chit ca ati fost in scurt anuntati) , sper ca vati simtit foarte bine in aceste doua zile si sper la anul sa fim mai multi
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Deci in primul rand vreau sa spun ca am ajuns cu bine, chiar daca imi tremura putin volanul!!! Regionala a fost forta, mai ales pentru cei care am ajuns de vineri dimineata (se stiu eu....)!!!!!!!!! Veselie, baie, bere rece, foc de tabara baieti din mioveni si pitesti au avut grija de noi sa avem tot ce ne trebuie (Alin, MaDu, MCA, NEK, Katalin, Diessel, PFM, CIA, Stresu si restul pe care i-am omis super baieti) !!!! La liniute a fost show total pentru mine, ca oricum masina nu prea a vrut sa traga ), gratare si toate cele !!!!! Bravos Logan Club !!!
Deci in primul rand vreau sa spun ca am ajuns cu bine, chiar daca imi tremura putin volanul!!! Regionala a fost forta, mai ales pentru cei care am ajuns de vineri dimineata (se stiu eu....)!!!!!!!!! Veselie, baie, bere rece, foc de tabara baieti din mioveni si pitesti au avut grija de noi sa avem tot ce ne trebuie (Alin, MaDu, MCA, NEK, Katalin, Diessel, PFM, CIA, Stresu si restul pe care i-am omis super baieti) !!!! La liniute a fost show total pentru mine, ca oricum masina nu prea a vrut sa traga ), gratare si toate cele !!!!! Bravos Logan Club !!!
MVP-ule, aceeasi chestie care i_am sp l FOF-u e valabila si pt tine, 'baeat de baeat' esti bafta multa in continuare
Multumiri organizatorilor, O regionala frumoasa, imi pare rau ca nu am apucat sa stau mult mai mult prin zona
O serie de poze facute de mine se pot descarca de aici.
In curand, dupa ce mai editez cateva erori de filmare voi incarca si ceva filmulete.
Abia acum am reusit sa pun si eu toate pozele pe transfer.
A fost o intanlire nemaipomenita, asa cum ma asteptam sa fie, cu multa distractie.
M`am bucurat ca am reintanlit vechi prieteni si ca am cunoscut persoane noi.
Multumesc din suflet pentru ajutor lui DISSSEL si lui KaTaLin si pentru ca m`au suportat (multumesc si pentru diploma, in seara asta am intrat in posesia ei), si imi pare nespus de rau ca nu am reusit a ma vad si cu Blondu .
Felicitari tuturor celor care au facut ca aceasta regionala fulger sa iasa atat de bine si sa stranga un numar asa de mare de persoane. Totul a iesit ireprosabil (din ce am vazut eu cat timp am petrecut acolo)
Cosmine pe ei i-am uitat intentionat pentru ca erau prea beti si imi pare rau pentru ca au facut panarama pe acolo, dar sper ca m-ati iertat deja !!! Poni si mie mi-a facut placere sa ne dam la libere, si la fotbal si seara la bere si distractie!!! Sa continui treba buna de la solenta pentru ca are potential masina si o sa ai multe satisfactii cu ea, ai vazut ce mandrii suntem noi cu autohnonele noastre, asa trebuie sa fii si tu!!! Respect all !!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment