NATIONALA 22-23-24 IULIE Pe TRANSALPINA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pana atunci sigur cei de la robotzi vor mai scoate alte perle pe care le vom adapta situatiei )
    eu vin pregatita si cu supita de struguri ca face bine la bebe mic
    deci s`a inteles....avem deja rezervata o camera `dada si SDP, daca e posibil refacem formatia cu Mario+Cristiana si Canto )
    sigpic

Comment

• Pai si pe mine cui ma lasati :P
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Pai si eu?
        Rusine domne, Rusine sa va fie.
        B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Gata si pozele si filmuletele facute de mine.

Comment

• Pai Toranaga, ma mediocrule, prea banalule tu esti inclus la pachet cu Anca cu tot.

Lasa ca atunci o sa fim 2 cu DCI POWER din Bucuresti.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• muhahaha , o sa vin eu cu benzol turbel sa va eclipsez

Comment

• 'benzol turbel ' ce inventie mai e si asta ?
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Asta e asa un fel de......... doua feluri.

Comment

• Nu a mai facut nimeni poze?...

Multumim tuturor participantilor ptr. prezenta Nationala Logan Club, speram ca am reusit sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor voastre si veti raspunde cu prezent si la urmatoarea Intalnire Regionala de la Brasov pe care o vom organiza.Am inceput sa lucrez la ea..deci sa va pregatiti.Sunteti niste colegi extraordinari si va multumesc.
                    Multumesc si colegilor din cetatea Kronstadt ptr.ca sau implicat sa ma ajute , ca sa facem posibila aceasta intalnire..nicosianu,nairod,sonnyffr,mikyffr,florinc_99,alex1 25.

Multumim REVISTEI AUTOCOMPLEX PTR.SPRIJINUL ACORDAT.
                    Multumim Revistei ZILE si NOPTI ptr. ptr. sprijinul media.

MULTUMIM PE ACEASTA CALE SI SPONSURULUI UNIOR TEPID CARE A SPRIJINIT SI SUTINUT ACEST EVENIMENT !!

Va asteptam cu mare drag sa ne reintalnim la urmatorul eveniment.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Abia astept sa fie urmatorul eveniment o sa venim cu mare placere sa ne facem muci sa ne facem muci sa dam din buici sa dam din buci.

Comment

• sebita alearga mielul!
                        Attached Files

Comment

• multumim nenea de foto, da sebi o bere cand ne intalnim
                          sigpic

Comment

• mai asteptam poze de la ceilalti care a-ti facut poze ,,ca sa ma pot apuca de montaj la film...

Comment

• sa fie primit,ca prea bine ii sta cu sabia de conducator!

Comment

• mai bine ii sta cu ea infipta in gat!!! mielu ma aproba!!
                                asteptam filmuletul mult promis!!!!
                                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google