If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Felicitari LC Kronstadt pt initiativa. In opinia mea, evenimentele organizare de acest club au fost cele mai reusite. Stiu sa se organizeze, stiu sa fie uniti, stiu sa faca show, au sponsori in spate si mereu vin cu ceva inedit. Nimeni nu a plecat cu mana goala de la un eveniment organizat de LC Kronstadt. Numai cine a participat in mai multe randuri la actiuni organizate de ei, va sti sa-i aprecieze si sa le respecte munca depusa. Restul, care stau la calculator si vad numai nemultumirile, dar fara sa-i cunoasca personal, le este usor sa judece si sa faca pe analistii. Din pacate eu nu pot sa ajung. Ma uit cu tristete si regret foarte mult ca nu voi participa.
Eu, impreuna cu gl_mmm, am fost anul trecut pe Transalpina, chiar inainte de nationala de la Sibiu. Tot ce pot sa spun este ca merita din toate punctele de vedere. Postez mai jos cateva filmultete cu drumetia de anul trecut.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
mama vreau si eu sa merg cu prietena blonda de ieri(cei de la kiss de ieri stiu) )...dar nu pot sa dau un raspuns ca tata e plecat in italia si vine peste 1 saptamana X(...
Deci cine mai doreste, cine mai pofteste ... lista e calda :P
Nu e campanie electorala, e o excursie de te baga in boala.
Nu e bere, nu e vin si nici ....... de rechin.
E distractie frate mare si cu prepi care care,
Hai cu lista cat mai mare
Sa fin cu toti la campare
Dao`n colo de cazare
Ca distractiai cea mai mare
cine mai doreste cine mai pofteste, este rugat sa se treaca pe lista:
01.sebi8ta+Misu-P = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt (de Vineri) la Eden
02.nairod+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
03.sonyffr+mykiffr = 1masina..1camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
04.florinc99+prietena = 1 masina..la cort L.C.Kronstadt (de Sambata)
05.dhp+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. sau cort vedem in functie de vreme L.C.Timisoara
06.Nicosianu (poate+3 persoane) = 1 masina..la cort LC Kronstadt
07.1q Mitru + mamaie = 1 masina... 1 camera pat matrim. L.C.Cluj
08. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla L.C.Bucuresti (de Vineri) la Eden
09. `dada + SDP + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament - LC Bucuresti (de Vineri) la Eden
10. Cristivsb + Mada = 1 masina = 1 camera pat matrim. L.C. Sibiu (de Vineri) la Eden
Chef moderat de MC.Nicosianu si Dj Ureche (Sebi8ta) ) cu ajutorul celor de la bucuresti (aviz Dada&company) ) si nu numai.
Nu ma bagati in seama .... e vineri si se apropie ora de plecat acasa )
Felicitari LC Kronstadt pt initiativa. In opinia mea, evenimentele organizare de acest club au fost cele mai reusite. Stiu sa se organizeze, stiu sa fie uniti, stiu sa faca show, au sponsori in spate si mereu vin cu ceva inedit. Nimeni nu a plecat cu mana goala de la un eveniment organizat de LC Kronstadt. Numai cine a participat in mai multe randuri la actiuni organizate de ei, va sti sa-i aprecieze si sa le respecte munca depusa. Restul, care stau la calculator si vad numai nemultumirile, dar fara sa-i cunoasca personal, le este usor sa judece si sa faca pe analistii. Din pacate eu nu pot sa ajung. Ma uit cu tristete si regret foarte mult ca nu voi participa.
Eu, impreuna cu gl_mmm, am fost anul trecut pe Transalpina, chiar inainte de nationala de la Sibiu. Tot ce pot sa spun este ca merita din toate punctele de vedere. Postez mai jos cateva filmultete cu drumetia de anul trecut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment