If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bah!!,,da ceva cu mai putine stele nu ati gasit>>????sau suntem asa barosani??si locul de corturi???si locul de gratare??io unde fac gratar??io unde montez ciaunu??io unde montez discu??...off ce organizare!! ;;))
hai ca glumesc!!!v-am pupat ne vedem..
stati!!!,,am uitat de gratar..io unde fac grataru??? ;;;)))))
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
O sa vedem FOF cum ne descurcam ... totu e sa ajungem acolo cu bine si sa dam drumu la distractie, masinile si corturile vedem ... in principiu nu ar trebui sa fie vreo problema (eu personal nu am fost in zona - rusine mie) o sa incercam sa rezolvam aceasta problema.
01.sebi8ta+Misu-P = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt (de Vineri) la Eden
02.nairod+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
03.sonyffr+mykiffr = 1masina..1camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
04.florinc99+prietena = 1 masina..la cort L.C.Kronstadt (de Sambata)
05.dhp+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. sau cort vedem in functie de vreme L.C.Timisoara
06.Nicosianu (poate+3 persoane) = 1 masina..la cort LC Kronstadt
07. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla L.C.Bucuresti (de Vineri) la Eden
08. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament - LC Bucuresti (de Vineri) la Eden
09. Cristivsb + Mada = 1 masina = 1 camera pat matrim. L.C. Sibiu (de Vineri) la Eden
Imi cer scuze pentru deteriorarea listei, dar nu cred ca mai pot sa merg la intalnire. Sper totusi sa reusesc, dar daca nu-mi iese, nu vreau sa va incurc.
Sorry!
HAIDETI DRAGI COLEGI..CA E INTALNIREA NOASTRA A TUTUROR SAU NU VA FACE PLACERE SA FIM ALATURI LA INTALNIREA NATIONALA .....NU POT SA CRED CA NU VA DORITI SA FITI PREZENTI...Astept sa va vad pe lista si prezenti la intalnire.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
01.sebi8ta+Misu-P = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt (de Vineri) la Eden
05.dhp+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. sau cort vedem in functie de vreme L.C.Timisoara
07. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla L.C.Bucuresti (de Vineri) la Eden
08. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament - LC Bucuresti (de Vineri) la Eden
09. Cristivsb + Mada = 1 masina = 1 camera pat matrim. L.C. Sibiu (de Vineri) la Eden
10. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
poate gasim o pajiste libera prin zona sa ne putem desfasura cum stim mai bine. eu o sa fiu de joi prin zona, o sa fac o cercetare.
Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Starea drumului de la Sugag la Ranca nu e foarte buna. Un logan normal nu are probleme insa eu cu H&R si 195/50/15 am mai atins pe cate un loc in zonele fara asfalt. Podetele sunt neasfaltate, cateva zone cu noroi (cand am trecut eu plouase), dar se trece fara probleme. Bafta
Oricine se simte bine alaturi de noi este bine venit ... desi ne-am dori sa fiti cati mai multi .... deoarece premiile sunt destule cei care ati fost in martie la Kronstadt ati simtit-o pe propria piele
La aceasta intalnire vi s-au pregatit destule surprize si vrem ca fiecare sa plece acasa cu o imagine a unui mini concediu excelent si bineinteles cu ceva de la aceasta nationala ... fie numarul de inmatriculare al colegului ... fie in 3 prezoane ...
Lasang gluma la o parte E o adevarata splendoare Transalpina (pentru cei care nu au vazut-o) si o ocazie de a o vedea intr-o alta lumina (pentru cei care au mai fost pe Transalpina)
Voi avea grija personal ca fiecare dintre voi sa se simta cat mai bine la aceasta intalnire a noastra (A loganistilor din tara)
deci:
10. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu
pentru linistea voastra eu o sa vin cu masina mea echipata cu H&R 45 deci curaj )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment