NATIONALA 22-23-24 IULIE Pe TRANSALPINA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

intreb deoarece stiu zona , am fost cazat la Eden .
    in fata vilei este o vale destul de abrupta , in spate la fel , destul de abrupta zona.

pozele sunt facute de la balcon.
    Attached Files

Comment

bah!!,,da ceva cu mai putine stele nu ati gasit>>????sau suntem asa barosani??si locul de corturi???si locul de gratare??io unde fac gratar??io unde montez ciaunu??io unde montez discu??...off ce organizare!! ;;))
      hai ca glumesc!!!v-am pupat ne vedem..
      stati!!!,,am uitat de gratar..io unde fac grataru??? ;;;)))))
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

He He si uite asa ne apropiem de o mare distractie bumtzy bumtzy, gratele si .... Barman hai cu ... berile reci ca calde nu e bune. ))

AMR = 18 zile (inceperea distractiei de vineri) bumtzy bumtzy bumtzy bumtzy.

AMR = 19 zile (continuarea distractiei de sambata) bumtzy bumtzy.
        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

)) ai furat meseria de la bleizer

Apropo , de ce nu o trecem la categoria "lipicioasa"
          Last edited by DISSSEL; 4 July 2011, 11:32. Reason: Automerged Doublepost
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

))) Invatat de la cel mai bun )
            Super Oferte Accesorii Logan

Comment

>>>

O sa vedem FOF cum ne descurcam ... totu e sa ajungem acolo cu bine si sa dam drumu la distractie, masinile si corturile vedem ... in principiu nu ar trebui sa fie vreo problema (eu personal nu am fost in zona - rusine mie) o sa incercam sa rezolvam aceasta problema.
              Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

01.sebi8ta+Misu-P = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt (de Vineri) la Eden
                02.nairod+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
                03.sonyffr+mykiffr = 1masina..1camera pat matrim. L.C.Kronstadt..??
                04.florinc99+prietena = 1 masina..la cort L.C.Kronstadt (de Sambata)
                05.dhp+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. sau cort vedem in functie de vreme L.C.Timisoara
                06.Nicosianu (poate+3 persoane) = 1 masina..la cort LC Kronstadt
                07. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla L.C.Bucuresti (de Vineri) la Eden
                08. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament - LC Bucuresti (de Vineri) la Eden
                09. Cristivsb + Mada = 1 masina = 1 camera pat matrim. L.C. Sibiu (de Vineri) la Eden

Imi cer scuze pentru deteriorarea listei, dar nu cred ca mai pot sa merg la intalnire. Sper totusi sa reusesc, dar daca nu-mi iese, nu vreau sa va incurc.
                Sorry!

Comment

HAIDETI DRAGI COLEGI..CA E INTALNIREA NOASTRA A TUTUROR SAU NU VA FACE PLACERE SA FIM ALATURI LA INTALNIREA NATIONALA .....NU POT SA CRED CA NU VA DORITI SA FITI PREZENTI...Astept sa va vad pe lista si prezenti la intalnire.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

01.sebi8ta+Misu-P = 1 masina..1 camera pat matrim. L.C.Kronstadt (de Vineri) la Eden
                    05.dhp+prietena = 1 masina..1 camera pat matrim. sau cort vedem in functie de vreme L.C.Timisoara
                    07. ToranagaSama + prietena = 1 Masina = 1 camera dubla L.C.Bucuresti (de Vineri) la Eden
                    08. `dada + SDP + Yasmin + Mario + Canto = 1 masina = 1 apartament - LC Bucuresti (de Vineri) la Eden
                    09. Cristivsb + Mada = 1 masina = 1 camera pat matrim. L.C. Sibiu (de Vineri) la Eden
                    10. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu

poate gasim o pajiste libera prin zona sa ne putem desfasura cum stim mai bine. eu o sa fiu de joi prin zona, o sa fac o cercetare.
                    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

Starea drumului de la Sugag la Ranca nu e foarte buna. Un logan normal nu are probleme insa eu cu H&R si 195/50/15 am mai atins pe cate un loc in zonele fara asfalt. Podetele sunt neasfaltate, cateva zone cu noroi (cand am trecut eu plouase), dar se trece fara probleme. Bafta

Comment

>>>

Oricine se simte bine alaturi de noi este bine venit ... desi ne-am dori sa fiti cati mai multi .... deoarece premiile sunt destule cei care ati fost in martie la Kronstadt ati simtit-o pe propria piele

La aceasta intalnire vi s-au pregatit destule surprize si vrem ca fiecare sa plece acasa cu o imagine a unui mini concediu excelent si bineinteles cu ceva de la aceasta nationala ... fie numarul de inmatriculare al colegului ... fie in 3 prezoane ...

Lasang gluma la o parte E o adevarata splendoare Transalpina (pentru cei care nu au vazut-o) si o ocazie de a o vedea intr-o alta lumina (pentru cei care au mai fost pe Transalpina)

Voi avea grija personal ca fiecare dintre voi sa se simta cat mai bine la aceasta intalnire a noastra (A loganistilor din tara)

deci:
                        10. 17PnF + cativa prieteni = 1 masina ajung sambata, fara cazare eventual cu cortu

pentru linistea voastra eu o sa vin cu masina mea echipata cu H&R 45 deci curaj )

Va saluta Tata Nicos

Comment

Am probat eu primul pe H&R
                          Daca esti pe gume normale nu e probleme fiindca la mine au fost si 3 pers pe langa mn in masina......

Comment

Originally posted by Nicosianu View Post

Voi avea grija personal ca fiecare dintre voi sa se simta cat mai bine la aceasta intalnire a noastra (A loganistilor din tara)
                            deci daca vin la cort si nu ma simt bine , am masina de punk-uit.

Comment

>>>

O sa fie ok FOFule .... vom face tot posibilu sa te simti bine (in limitele normale care tin de noi) )

Comment

deci daca vin sa inteleg ca-mi trebuiesc cauciucurile originale? ca acum am pe 17 inch

sa stiu cum ma decurc
                                Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google