Regionala Logan Club Kronstadt 2012..aceiasi poveste dar de fiecare data altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi se pare mie sau pretul de pe site ii la jumatate? fata de pretul de pe forum? In care mai scrie si mare cu tupeu Negociabil )

Acel site este vechi....este doar informativ nu este de actualitate....este doar ca sa vedeti ca si locatie ...preturile sunt cele expuse de noi....
    Camerele au suferit modificari nici macar nu mai sunt ca in pozele de pe site....au fost renovate acum 2- 3 luni.
    A fost adus la stadiul de HOTEL...

Preturile expuse pe site sunt de 75 /persoana .si nu pe camera ....este gresita informatia cum ca ar fi pe camera ...si nu include micul dejun.
    Last edited by sebi8ta; 11 February 2012, 14:58.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Oameni se zbat sa faca ceva frumos si voi ca va pacalesc...ce oameni...suntetzi mai rau ca tigani..scuzati expresia..nu vad de ce va agitati atata.?..o camera la hotel cu 1 pat este minim 40 lei unul amarat..si voi ce vreti..?30 lei de persoana>?..fratilor nu stiti preturile pietei..dar nui important asta..important este ca cineva incearca sa faca ceva frumos si voi bateti campi...Cati dintre voi ati organizat o Regionala de va tot agitati atat..numai faptul ca acei oameni alearga si se zbat ..ar trebui sa va faca sa dati dovada de recunoastere...cate premii sau dat la celelalte regionale?..oameni astia anul trecut au dat cate ceva la fiecare si ceva foarte valoros.....a fost bine?..normal...acum va stresati pentru 50 lei..care nici macar nui asa...io zic ca suntem o comunitate..suntem prieteni..ai sa dam dovada ca suntem oameni.si sa ne vedem cu bine sa bem sa ne distram ca asa este frumos....sper ca nu am suparat pe nimeni cu ce am spus ..Numai bine.
      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• @Keanu: Noi v-am prezentat aspectele care erau general valabile: cazare, mic dejun. Ceea ce am negociat noi, doream sa fie "mica noastra surpriza" pentru voi, cei care veniti din toata tara. Data viitoare o sa stim sa va prezentam totul, pana la cel mai mic detaliu de la primul post care anunta Regionala.
        @Florin_dnf: Asa este, domnu. Multumim pentru sustinere. In fiecare an, am incercat sa facem ceva deosebit, mai frumos decat in anul precedent. Speram ca si in anul asta sa ne iasa si sa fie toata lumea la fel de multumita ca si in anii trecuti.

Va asteptam pe toti cu drag si cu voie buna.
        Last edited by Sparky; 11 February 2012, 18:06.

Comment

• Daca sunt deja in liste, mai trebuie sa ma anunt pentru prezenta?

ionut CIA+sotia= 1 masina de sambata o camera 2 persoane.(PITESTI)

Particip si la indemanare... Multumesc frumos.

lisa ramane valabila ..se anunta doar cei care nu mai doresc sa vina, sau nu mai pot ajunge.....si se mai anunta cei care doresc sa participe la indemanre ca sa facem lista.
          Last edited by sebi8ta; 12 February 2012, 03:25.
          sigpic

Comment

• Ma inscriu si eu la concursul de indemanare

sli_waz nr de concurs 59
            vopsitorie preturi bune

Comment

• Asteptam in numar cat mai mare toti membrii Logan Club din provincie si nu numai. Stiu ca acest post se va sterge sau o sa fiu banat, dar tot zic ca unele persoane sunt mari si tari in spatele calculatorului, dar cand e vorba de organizat ceva se dau la o parte.
              STIMA SI RESPECT lui FLORIN DNF
              Asteptam cu nerabdare ca persoanele care au instigat la scandal sa organizeze ceva .
              O seara faina va doresc
              sigpic

Comment

• terminatii cu prostiile astea, mai are rost sa enumar cate probleme am intampinat la toate cele regionale care sau facut ? de la locatia de pe drumul din poiana brasov pana la cei 2 ani facuti la conca verde?...si nu sunt singurul care a avut aceste probleme , nu stau sa le enumar ca sunt destule , nu prea m`a pasionat asa tare , atata timp cat am venit cu placere sa cunosc lume noua si sa ma vad cu restul amicilor la un pahar. eu pentru asta vin , nu pentru vila de 7 stele , dar nici sa fie bataie de joc pe banii mei.

Sebita, si la mine se modifica treaba.
                Vin doar eu cu andreea , o sa vin de sambata dimineata , nu mai vin de vineri.
                Platesc tot ce se cere, dar cum se cere , asa cer si eu conditiile expuse de catre tine, nu mai mult.
                ma bag si eu la indemanari , cu masina/fara masina.
                o sa`ti dau semn cand trimit si banii .
                Last edited by CataFOF; 11 February 2012, 23:59.

Comment

• [ATTACH]359831[/ATTACH] [ATTACH]359832[/ATTACH] [ATTACH]359833[/ATTACH] [ATTACH]359834[/ATTACH] [ATTACH]359835[/ATTACH]

[ATTACH]359836[/ATTACH] [ATTACH]359837[/ATTACH] [ATTACH]359838[/ATTACH] [ATTACH]359839[/ATTACH] [ATTACH]359840[/ATTACH] [ATTACH]359841[/ATTACH]

[ATTACH]359842[/ATTACH] [ATTACH]359843[/ATTACH] [ATTACH]359844[/ATTACH] [ATTACH]359845[/ATTACH] [ATTACH]359846[/ATTACH] [ATTACH]359847[/ATTACH] [ATTACH]359848[/ATTACH]

[ATTACH]359849[/ATTACH] [ATTACH]359850[/ATTACH]
                  In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                  http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• Abia astept sa-mi scot masina pe DN1...

Comment

• zice bine titlu..chiar ca e aceias poveste defiecare data...))
                      sigpic

Comment

• invidia , macar se chinuie sa faca ceva , voi la brasov..pe cand ?

Comment

• Sa va distrati, dupa care va zic eu vreo 2-3 lucruri legate de organizare.

Comment

• Sebita....este ciudat !!!! Am postat astazi in jurul orei 14.00...si ma uit acum pe forum dar nu mai gasesc nimic din ceea ce am scris !!! In fine...una peste alta, de la Braila, nu mai putem veni nici noi la REGIONALA deoarece nici eu nici sotia mea nu putem sa ne ,,aranjam'' din nou weekend-ul liber !!! Cu alta ocazie...poate la Nationala, cine stie !!! Distractie placuta !!!
                            LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                              invidia , macar se chinuie sa faca ceva , voi la brasov..pe cand ?
                              in 2014...
                              sigpic

Comment

• Oare se termina polemicile?
                                :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google