Regionala Logan Club Kronstadt 2012..aceiasi poveste dar de fiecare data altfel...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mda.. ma voi prezenta sambata la indemanare, si voi pleca dupa ce iau cupa, avand alte obligatii ..
    REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• Craiova:leo_negrescu si sotia de vineri,damon si sotia de sambata,mickyblue si prietena de vineri,pipan o persoana.
      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Alex_MIU + sotia de vineri = 1 masina (camera cu pat matrimonial daca se poate)
        Voi participa si la proba de indemnare ,plata o voi face zilele ce urmeaza.
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• asa ma miule... asa te vreau

Comment

• Cosmine da voi bucurestenii ce faceti?Vad ca multi au disparut brusc de pe lista
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• contul unde puteti vira banii ptr. plata integrala este :RO 19 RZBR 0000 0600 0854 4393

Va rog sa faceti plata integral pana cel tarziu in data de 29 Februarie.
              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Am achitat si eu 200 Ron.

Am injectoarele reconditionate, vreo 5 cai morti si in jur de 300kg in plus fata de restul masinilor. Asa ca primul loc din coada il am asigurat ). Distractia conteaza, asa ca sper sa se inscrie cat mai multi.

O nui bai important e ca un loc e asigurat...kg in plus ,caluti lesinati....un avantaj...
                Last edited by sebi8ta; 22 February 2012, 23:38.

Comment

• Salutare Sebi8ta,

Am achitat azi suma de 250 Ron pentru regionala (ai detaliile platii pe PM)

Iar in adevaratul spirit al festivitatilor

AMR=22 zile pentru cei care vin de vineri
                  AMR=23 zile pentru cei care vin de sambata

Deci sa fie distractie.
                  Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Dragi colegi
                    In urma discutiilor avute la ultimile intalniri, am decis ca in cadrul acestei regionale sa facem o strangere de fonduri (cat de putin) si o stangere de hainute si jucarii de care va impiedicati prin casa, pentru a ajuta o casa de copii
                    Va multumim NOI Logan Club Kronstadt si Micutii
                    sigpic

Comment

• Va expun preturile cu meniul de la locatia unde desfasuram evenimentul,ca sa vedeti preturile si sa stiti ce si cum costa fiecare produs..ca sa va faceti calcule si ce mai doriti voi ptr. ceea ce consumati la alegere.Din tot meniul se poate comanda fiecare ce doreste si cand vrea direct de la bar.
                      Sper ca preturile afisate sunt decente .Mentionez ca desertul e super delicios.mancarea la fel...

Ok..cei care sunt la regim, sau sunt vegetarieni, sau au alte probleme de alimentatie,sanatate...ii rog sa-mi scrie aici ce au voie sa manance ca sa le pregatim in mod expres ptr. ei..la acelasi pret...nu va jenati si detaliati alimentatia corespunzatoare fiecaruia..ca na acum intelegem fiecare problemele de sanatate.

.Incerc sa va respect dorintele fiecaruia ca sa fie toata lumea multumita.
                      Nu ezitati sa ma contactati prin toate mijloacele disponibile ..va stau la dispozitie ptr. orice detaliu ,nelamurire etc....oricand ,la orice ora.
                      0743048988,mess...sebi8ta...e-mail,p.m. .....etc.....

P.S.........ca sa vedeti ce ajutor am eu langa mine ...noroc cu el ca ma ajuta in tot ce inteprind in organizarea evenimentului......

contul unde puteti vira banii ptr. plata integrala este :RO 19 RZBR 0000 0600 0854 4393

Va rog sa faceti plata integral pana cel tarziu in data de 29 Februarie.
                      Va rog sa confirmati depunerea banilor in cont...
                      Attached Files
                      Last edited by sebi8ta; 26 February 2012, 02:09.
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Siii ... Pisica cat costa?

Comment

• Mita face parte din meniu?

Comment

• pisica o prajim la rotisor

Comment

• ma nu va prostiti ca acela este "Piciu" si e un pisoias dragalas si adorabil...deci un rasfatat al casei. Pana una alta el e ajutorul meu ...ca sa nu o iau razna..dupa cum va spuneam putina compasiune fata de el...e un ajutor de nadejde.....

Comment

• Atunci sa faci bine sa il aduci pe Pici la regionala ca altfel nu te primim

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google