Hai ca am facut treaba sebi, se stie ca vin si anul asta la regionala, nu am cum sa lipsesc, vin de vineri, dar eu m-am trecut pe lista doar pe thread-ul pentru bucuresteni si aici nu am mai facut-o, vreau si eu o camera cu pat matrimonial, pentru 2 zile la PENSIUNEA RASNOV sau la Poiana Rasnoavei. Respect Sebitza !!!
Regionala Logan Club Kronstadt 2012..aceiasi poveste dar de fiecare data altfel...
Collapse
X
-
salutare, daca se poate o camera dubla la Poiana Rasnoavei.
Voi veni la pachet cu nea Brabus, de vineri seara.
Matheo + ? + brabusu' super gaz + PNF+prietenaProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Eu si Ioana vrem o camera cu pat matrimonial la Tudor de vineri.
Pensiunea Tudor ...
Scz de dublu post, disparui butonu' da' "edit" !No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
@sebita, cuplul agitat achita in cont in februarie doar cazarea. Cu meniul e ceva delicat la noi, avem mancaruri de regim Multumim pentru intelegere
Da cunoastem situatia a ta si a lui bezme....Last edited by sebi8ta; 30 January 2012, 23:01.
Comment
-
Salut Sebi ! Ptr. PENSIUNEA RASNOV - 1 cam. pat matrimonial : eugenio_23+sotie+copilul din dotare - ( 100% )- DE VINERI 23.02.12 !!!!Last edited by eugenio_23; 1 February 2012, 23:38.LOGANIST CONVINS !!!
Comment
-
Adi + Cami + Moaca (ciobanesc mioritic) camera matrimoniala, de vineri, baga-ne in lista Sebi (aceeasi pensiune ca anul trecut, cea vis-a-vis de Conca Verde -> Poiana Rasnoavei)Last edited by ady_p; 1 February 2012, 23:59.
Comment
Comment