If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea nationala la Amara 10-11-12 august 2012
cumpana - pe transfagarasan (corturi, cabane, hotesl, plimbare cu vaporasul pe barajul vidraru...)
sau undeva pe trans alpina...sunt destule locuri si acolo...(sa ne recomande cineva).
Ok cu Amara, m-as baga si eu sau propun Campingul Mustang din Campul Cetatii, langa Sovata. Am fost acolo si e demential ! Pacat ca am plecat exact cand incepea Intalnirea Nationala Vw Golf II. Poze aici: http://mustangcamping.ro/galerie.php . O sa revin si cu ale mele, din locatie, cand dau de ele prin cd-uri.
La amara m-as baga si eu ... n-am mai fost de vreo 3 ani! Te poti balaci si la amara in voie buna, doar ca daca s-ar merge unde sunt pozele alea facute ... umplet toata plaja
Era o idee daca se ia in calcul organizarea nationalei vara si o locatie ca Gura Portitei, mie mi sa parut foarte ok acolo, probabil sunt colegi de pe forum care au fost si stiu despre ce vorbesc. O problema ar fi preturile in cazul in care nu optati pentru cort, sunt probabil mai mari fata de celelalte locatii propuse.
da in vest are careva chef sa vina ?
strand avem (destul de mare), aerisit este, un vin bun se gaseste, corturi de pus undeva nu mi-am pus problema inca, dar cred ca daca ne punem sa cautam gasim, pentru o indemanare cred ca gasim un circuit mare si frumos, activitati de recreere la fel cred ca gasim.
singura intrebare e daca sunt oameni interesati ?
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Este cam departe, cel putin din punctul meu de vedere, dar nu imposibil, daca sunt mai multi colegi interesati ai putea eventual sa cauti si sa postezi niste poze, detalii. In principiu eu sustin in mare parte organizarea la Sibiu, dar daca s-ar stabili la Amara nu mi-ar displace. Mai avem totusi destul timp...
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Vest vest si iar vest,,cred ca au fost foarte multe regionale/nationale in vest ( Sibiu,Felix,Cluj,Deva,etc).
Mai veniti si voi in sud est ! Si in primul rand regionale/nationale nu au fost facute vreodata in sud-est si niciodata pe malul unui lac in plin soare din Baragan! Totusi locatia AMARA BAI este una de renume si are ce oferi: plaje,statiuni,hoteluri si locuri de campare! Aici nu se pune problema ca NU SE VOR GASI LOCURI ca sunt foarte multe hoteluri cu sute de locuri fiecare!
Aici cine vrea la cort,sta la cort,cine vrea la casute sta la casute si cine vrea la hotel sta la hotel.Deci sunt cazari pt toate tipurile de BUZUNARE si pt fel si fel de pretentii!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment