Intalnirea nationala la Amara 10-11-12 august 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca ramane la amara , posibil sa nu se mai tina nimic

Comment

pai de aceea trebuie sa vedem ce fac baietii..oricum totul depinde de alexmiu..acolo..sau nu?????
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

un vot si de la mine pt Amara!!!!

Comment

Originally posted by sebi8ta View Post
          pai de aceea trebuie sa vedem ce fac baietii..oricum totul depinde de alexmiu..acolo..sau nu?????
          In mod normal ar trebui sa depinda de organizatori, ca doar ei sunt cei care decid, dar nah....

Comment

Fof-ule....da' de ce zici tu ca n-o sa se tina nimic daca ramane Amara ? Ar trebui sa se organizeze aceste regionale numai in locatiile consacrate ? De ce crezi ca s-a ,,lansat'' acest poll...? Daca tie nu-ti convine locatia respectiva, asta nu inseamna ca nu se poate organiza ceva acolo si plus de asta este dreptul tau sa alegi daca vii sau nu !!! Cu tot respectul, tinere !
            Last edited by eugenio_23; 3 April 2012, 20:03.
            LOGANIST CONVINS !!!

Comment

Si eu sunt tot pentru Amara.
              My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Originally posted by eugenio_23 View Post
                Fof-ule....da' de ce zici tu ca n-o sa se tina nimic daca ramane Amara ? Ar trebui sa se organizeze aceste regionale numai in locatiile consacrate ? De ce crezi ca s-a ,,lansat'' acest poll...? Daca tie nu-ti convine locatia respectiva, asta nu inseamna ca nu se poate organiza ceva acolo si plus de asta este dreptul tau sa alegi daca vii sau nu !!! Cu tot respectul, tinere !
                am intentii pasnice , sincer , mi`as dorii sa se tine la amara .
                1. pentru ca nu am fost niciodata
                2. pentru ca este mai aproape de mine
                3. pentru ca in pozele postate arata frumos si avem destul spatiu de extindere

dar am si eu o presimtire a mea , a deranjat cumva ?

eu am votat la sovata pentru ca este o zona foarte frumoasa si pentru ca am incredere in Sibianul&Co ca se va tine aceasta nationala.

Comment

Daca ramane la Amara, are cine sa organizeze intalnirea? Si nu doar din vorbe, pentru ca nu e chiar asa usor, si vreau sa stiu ca oamenii au inteles la ce se inhameaza.
                  Sunt si eu putin sceptic ca si fofu.

Comment

Daca va ramane amara, nu va mai fi deloc.
                    Eventual voi incerca cu ajutorul lui Keanu sa o facem pe langa Cluj.

Comment

• mai relax baieti, sa vedem ce iese.
                      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Si mie mi-ar place Amara , locul e super fain dar totusi sa vedem daca organizeaza cineva pt. ca nu e chiar simplu sa pui totul la punct si toata lumea sa fie multumita. Daca nu in zona Clujului ar pt. mine si mai ok dpdv al distantei , oricum sper sa fie o locatie undeva sa facem si baie
                        sigpic

Comment

• Am votat Amara, am fost acolo de vro 2-3ori si este super ok.
                          Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• Eu unu sper ca macar aceasta nationala sa se tina unde se voteaza.....
                            sigpic

Comment

• pai si daca nu are cine se ocupa de organizare..........................?
                              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• mai faceti un poll: cine se ocupa de organizare intalnirii nationale de la Amara?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google