daca ramane la amara , posibil sa nu se mai tina nimic
Intalnirea nationala la Amara 10-11-12 august 2012
Collapse
X
-
-
Fof-ule....da' de ce zici tu ca n-o sa se tina nimic daca ramane Amara ? Ar trebui sa se organizeze aceste regionale numai in locatiile consacrate ? De ce crezi ca s-a ,,lansat'' acest poll...? Daca tie nu-ti convine locatia respectiva, asta nu inseamna ca nu se poate organiza ceva acolo si plus de asta este dreptul tau sa alegi daca vii sau nu !!! Cu tot respectul, tinere !Last edited by eugenio_23; 3 April 2012, 20:03.LOGANIST CONVINS !!!
Comment
-
-
Originally posted by eugenio_23 View PostFof-ule....da' de ce zici tu ca n-o sa se tina nimic daca ramane Amara ? Ar trebui sa se organizeze aceste regionale numai in locatiile consacrate ? De ce crezi ca s-a ,,lansat'' acest poll...? Daca tie nu-ti convine locatia respectiva, asta nu inseamna ca nu se poate organiza ceva acolo si plus de asta este dreptul tau sa alegi daca vii sau nu !!! Cu tot respectul, tinere !
1. pentru ca nu am fost niciodata
2. pentru ca este mai aproape de mine
3. pentru ca in pozele postate arata frumos si avem destul spatiu de extindere
dar am si eu o presimtire a mea , a deranjat cumva ?
eu am votat la sovata pentru ca este o zona foarte frumoasa si pentru ca am incredere in Sibianul&Co ca se va tine aceasta nationala.
Comment
-
Si mie mi-ar place Amara , locul e super fain dar totusi sa vedem daca organizeaza cineva pt. ca nu e chiar simplu sa pui totul la punct si toata lumea sa fie multumita. Daca nu in zona Clujului ar pt. mine si mai ok dpdv al distantei , oricum sper sa fie o locatie undeva sa facem si baiesigpic
Comment
-
Am votat Amara, am fost acolo de vro 2-3ori si este super ok.
Comment
Comment