Am avut putin timp liber sa caut ceva cazare. Am pus mai jos cateva optiuni.. si indata ce un moderator va sterge acualul pool voi face cel nou si fiecare va putea vota ce vrea. Deocamdata am cautat cazare in functie de cate persoane sunt inscrise pana in momentul de fata pe lista.. dar sunt aproape 100 % sigur ca se va mai gasi si cand vom fi acolo daca mai doreste cineva sa vina.
Prima Optiune ar fi
Este destul de ieftin.. dar din pacate nu are fiecare camera lui.
A doua optiune care ii destul de buna.
A treia Optiune
Ii putin cam scump.. dar daca nu doriti mic dejun sigur scoatem un pret mai bun si avand in vedere ca luam mai multe camere.
A patra Optiune.
La fel ca si prima..nu stiu cum vom sta in camere. dar ii frumoasa cel putin si descrierea.
Iar 5 a optiune ii
Imi place cabana...
Dupa parerea mea.. eu as opta intre a 2 a varianta adica Casa julia sau Pensiunea pasager, parca julia imi ofera mai multa incredere dar vedem cum ies si voturile.. Astept parerile voastre PRO si CONTRA.
Persoanele care vin pana in momentul de fata la Intalnirea Nationala Nr. 3 La sovata Sunt :
01. KeanuRev 2 nopti/ 2 persoane
02. Valeriu61 2 nopti/ 2 persoane
03. Cristivsb 2 nopti/ 2 persoane
04. Cory 2 nopti/ 2 persoane
05. Vali007 2 noapte/ 3 persoane
06. Gl_mmm 2 nopti/ 2 persoane
07. Bolo 2 nopti/ 1 sau 2 persoane
08. BUBU 2 nopti/ 2 persoane + 2 copii (3 ani si 1 an)
Prima Optiune ar fi
Este destul de ieftin.. dar din pacate nu are fiecare camera lui.
A doua optiune care ii destul de buna.
A treia Optiune
Ii putin cam scump.. dar daca nu doriti mic dejun sigur scoatem un pret mai bun si avand in vedere ca luam mai multe camere.
A patra Optiune.
La fel ca si prima..nu stiu cum vom sta in camere. dar ii frumoasa cel putin si descrierea.
Iar 5 a optiune ii
Imi place cabana...
Dupa parerea mea.. eu as opta intre a 2 a varianta adica Casa julia sau Pensiunea pasager, parca julia imi ofera mai multa incredere dar vedem cum ies si voturile.. Astept parerile voastre PRO si CONTRA.
Persoanele care vin pana in momentul de fata la Intalnirea Nationala Nr. 3 La sovata Sunt :
01. KeanuRev 2 nopti/ 2 persoane
02. Valeriu61 2 nopti/ 2 persoane
03. Cristivsb 2 nopti/ 2 persoane
04. Cory 2 nopti/ 2 persoane
05. Vali007 2 noapte/ 3 persoane
06. Gl_mmm 2 nopti/ 2 persoane
07. Bolo 2 nopti/ 1 sau 2 persoane
08. BUBU 2 nopti/ 2 persoane + 2 copii (3 ani si 1 an)
Comment