Asa zic si eu..Undeva prin centrul tarii...Baile Tusnad iara pare frumos....Si pentru data putem face vot(poll).,si nu numa pentru data...Si pentru locatie..
Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da facem dar prima data asteptam propuneri. Din ce sa facem un poll daca nu sunt propuneri.. toate la timpul lor. avem vreme.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
-
Ideea ii ca in ungaria... au de pedalat constantenii bucurestenii si toti din moldova de nu se vad. Undeva in centru.. Zona : Brasov, Sighisoara, SibiuLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostAia din Ungaria ii "HAIUDU SZOBOLSLOI'' ceva de genu nu ma bateti ca nu stiu cum se pronunta dapoi sa o mai si stiu scrie )))
Eu propun undeva pe Trans Fagarasan cu corturile ar fi cel mai belea parerea mea.
Comment
-
Da Geoagiu Bai este in Judetul Hunedoara, este o statiune unde gasim bazine cu apa termala , 3 la numar pt. cine nu stie , unul din ele este pt. copii deci pentru cei care vin cu pruncii este ideal, intrarea la bazine este de 10 ron /zi (adulti), 5 ron copii parca , asa era anu' trecut. Sunt multe terase , discoteci, si cateva restaurante ieftine cu mancare foarte buna (cam 15 ron pe o portie de piure cu piept de pui la gratar cu salata de muraturi si o bere...Yumiiiiii )... Cazare gasim cam peste tot , sunt multe pensiuni, hotele, locuri pt. Cort etc.... Nu este f mare cam 10 min maxim de mers pe jos pana la bazine din orice directie. Eventual pun cand ajung acasa niste poze cu zona ce le-am facut anul trecut da ca ramane ca zona potentiala pt. National LOGAN CLUB Meeting No.3
LE : Nu mai pot edita asa ca pun aici linkul cu Geoagiu BaiLast edited by Seba; 21 May 2008, 15:06.sigpic
Comment
Comment