Originally posted by bubu_vasile
View Post
Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hmmm ... Nu va mai luati de om ca stie el ce stie. Dar intradevar m-am uitat acum la locatie si e destul de aproape ca sa se rezolve ca un weekend. Iti dai seama ca si noi tot pentru weekend venim acolo si facem ceva mai mult pe drum.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Distante intre Orase - Sovata
Timisoara - Sovata 406km
Arad - Sovata 400 km
Cluj Napoca - Sovata 147 km
Sibiu - Sovata 143 km
Resita - Sovata 379 km
Bucuresti - Sovata 315 km
Pitesti - Sovata 282 km
Constanta - Sovata 537 km
Galati + Braila - Sovata aprox. 386 km
Iasi - Sovata 274 km
Vaslui - Sovata 272 km
Sper sa va fie de folos in calcularea combustibilului. Imi cer scuze ca nu am scris si alte orase. Daca doriti distantele intre alte orase va rog sa-mi comunicati orasul dorit
Comment
-
Arad - sovata + retur + cheile bicazului + sighisoara = aprox 1200 consum 8% = 96 l * aprox 4.5 = 432 ron .... Deci sa de-a dracu ca e mai scump decat cazarea si masa pe 2 zileCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Bubule, Drumul dintre Gheorghieni ai Lacul Rosu e sub orice critica (am fost pe acolo in 2 mai), cu toate ca a fost reparat anul trecut, dar ce nu face omul sa viziteze Cheile Bicazului, pentru ca sunt superbe! Chiar merita!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment