Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bubu_vasile View Post
    Sovata 8 - 10 august
    Constanta 22 - 24 august
    De acord ne vedem la Constanta
    sigpic

Comment

• In 4 august mi se termina concediu ....Cum facem ???
      sigpic

Comment

• Bad_wolf bagi si tu un concediu "medical" si gata. Ai rez problema

Comment

• Hai Bad_wolf ca e in week-end, pleci vineri de la servici si in 3 ore ai ajuns, te asteptam noi cu cele necesare. Si eu tre sa plec mai repede de la servici, ca fac vreo 5 ore pana acolo. Sa vedem cate nopti o sa stam.

Comment

• Bad_Wolf: Hai sa nu-mi spui ca bugetarii lucreaza in weekenduri ca ma faci sa
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• hmmm ... Nu va mai luati de om ca stie el ce stie. Dar intradevar m-am uitat acum la locatie si e destul de aproape ca sa se rezolve ca un weekend. Iti dai seama ca si noi tot pentru weekend venim acolo si facem ceva mai mult pe drum.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Bad_wolf sunt 143 de km dus(din sibiu). Verificat pe GPS! Si eu tot asa cred ca fac. plec vineri pe la 5 si ajung pe la 8 9. Stam 2 nopti daca este intalnirea in weekend, duminica sa plecam acasa
                Last edited by cristivsb; 2 June 2008, 21:23.

Comment

• Ehhh....... Va luati de mine, nu am zis ca ar fi departe am zis ca mi se termina concediul de 3 saptamani si totodata si banii , la asta m-am referit . Da Cristi am vazut sunt 143 km, nu e mult
                  sigpic

Comment

• Distante intre Orase - Sovata

Timisoara - Sovata 406km
                    Arad - Sovata 400 km
                    Cluj Napoca - Sovata 147 km
                    Sibiu - Sovata 143 km
                    Resita - Sovata 379 km
                    Bucuresti - Sovata 315 km
                    Pitesti - Sovata 282 km
                    Constanta - Sovata 537 km
                    Galati + Braila - Sovata aprox. 386 km
                    Iasi - Sovata 274 km
                    Vaslui - Sovata 272 km

Sper sa va fie de folos in calcularea combustibilului. Imi cer scuze ca nu am scris si alte orase. Daca doriti distantele intre alte orase va rog sa-mi comunicati orasul dorit

Comment

• Arad - sovata + retur + cheile bicazului + sighisoara = aprox 1200 consum 8% = 96 l * aprox 4.5 = 432 ron .... Deci sa de-a dracu ca e mai scump decat cazarea si masa pe 2 zile
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Bubule, Drumul dintre Gheorghieni ai Lacul Rosu e sub orice critica (am fost pe acolo in 2 mai), cu toate ca a fost reparat anul trecut, dar ce nu face omul sa viziteze Cheile Bicazului, pentru ca sunt superbe! Chiar merita!

Comment

• Si pe chei cum e ? Ca nu as vrea ca in loc sa admir peisajul sa fac jaloane pe drum.
                          dar vorba ta ... Ce nu face omul pentru ....

Comment

• Dupa Lacul Rosu, pe chei in Jos spre Bicaz drumul e bun.

Comment

• K ... Oricum eu sper sa nu fie nimic nasol, sa pot veni si sa vizitez zona ca nu am mai fost acolo de vreo 30 de ani

Comment

• In 8-10 august puteti sa va bazati si pe mine pentru Sovata. Voi veni 100%.
                                Pentru Constanta nu stiu inca nimic sigur (totul depinde de bani), dar daca voi putea voi veni si acolo
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google