Ooo, felicitari bigman pentru decizie. Cat mai ramane deschis poll-ul pentru alegerea lunii?
Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am uitat sa va spun de Praid, statiune aflata la vreo 5 Km. De Sovata. Acolo este o salina (fosta mina de sare), in care se afla o baza de tratament pentru afectiunile respiratorii. Merita vizitata! Cine nu a vazut-o, v-a fi foarte surprins, iar copiii de-a dreptul incantati. De ce? Nu va spun, ca sa va trezesc interesul...Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostInca o luna. De obicei keanu are probleme cu "miscarile" de poll
se prefigureaza deci weekendul 8-10 august pentru sovata ....LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am revenit si eu dupa ceva timp de net.. Off. Eu zic ca.. Deoarece data si locatia sa stabilit adica 8-11 August La Sovata putem sa incepem cu o lista.
01. KeanuRev - 1 noapte / 1 Persoana.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
01. KeanuRev 1 noapte/ 1 persoana
02. Valeriu61 1 noapte/ 2 persoane
03. Kralizec 1 persoana
04. Cristivsb 2 nopti / 2 persoane
05. Cory 2 nopti/2 persoane
06. Vali007 1 noapte/2 persoane
Asta pentru a face rezervarea, si eu as sta doua nopti, dar mai vedem.
Comment
-
-
01. KeanuRev 1 noapte/ 1 persoana
03. Kralizec 2 nopti/ 1 persoana
07. Gl_mmm 2 nopti / 2 persoane
08. bolo 1 noapte / 1 sau 2 persoane
09. ....
si eu as sta mai mult decat o noapte, sa vedem cum va fi, cati mai raman etc
am scris 1 sau 2 persoane...Ca nu stiu daca gasesc si eu ceva pe aici prin medias sau nu... ;))
asa ca pentru rezervare...Voi fi acoloLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Rectivic stau si eu 2 nopti
01. KeanuRev 2 nopti/ 1 persoana
03. Kralizec 2 nopti/ 1 persoana
07. Gl_mmm 2 nopti / 2 persoane
08. Bolo 1 noapte / 1 sau 2 persoane
Kralizec) cred ca vom fi parteneri de camera>:>)
Vreau sa se inteleaga din start asta ii lista.. care vor fi la SOVATA deocamdata de aia ne ocupat.. aia ii principala intalnire nationala, iar secundata dar tot la fel de importanta va fi la constanta.. acolo nu cred ca are rost sa facem lista, cu cazarea si alte chestii.. deoarece acolo fiecare va cauta ceva mai ieftin sau gazda sau ceva de genul oricum facem o lista.. asa doar informativa sa vedem cine vine si la a 2 a intalnire de la constanta.
01. KeanuRevLast edited by KeanuRev; 8 June 2008, 23:15.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment