Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pfooai deci nu pot sa cred.. De 2 saptamani am cerut la moderatori sa sterga acest poll sa pot face altu.. Si nimeni nimic. Mor.. Avem moderatori.. Dar dejeaba.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Ce te mai stresezi cu poll-ul ? Datele s-au stabilit, locatiile la fel, ce mai ramane ?
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Cazarea, dl. Bubu

Comment

• Ahaaa... Pai propuneri nu am vazut in afara de ce am postat eu putin mai inainte.
          dar mai sunt si altele. Eu sper totusi sa nu va "intindeti" la cele cu scor mai mare de 80-100 pe noapte. Oricum finantele cele mai mari se vor duce pe combustibil
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Uitate la postul Nr.1 l-am editat si acolo am postat sa bata in fata:P sa vada toata lumea.
            Enter the Matrix

Comment

• Zona e superba, am fost saptamana asta pe acolo, am fost pe traseul medias - toplita.
              a trebuit sa trec prin sovata si sincer numai unh lucru nu prea mi-a placut : tauni in draci prin imprejurimi, sper sa treaca repede perioada lor.
              dar, de la praid inspre joseni, pe harta o sa vedeti mai bine, e o zona beton ( alt calificativ nu gasesc ) e o zona pentru raliu superba, numai pante cu curbe in gat si curbe si un pic mai line, m-am distrat de nu mai puteam de picioare ;)) se merita mersul acolo numai pentru bucata aia de 25-30 km incepand cu praid inspre joseni.
              iar de la joseni la lazarea...Te trezesti in mijlocul campului, si de jur imprejur numai munti, superb, sosea ca in palma si numai curbe iar.
              daca veniti din vest sau sud-vest, nu, repet NU o luati pe la odorheiul secuiesc inspre sovata, este crima drumul au fost ai mei, eu am mers medias - sighisoara - directia tg mures si pe la jumate intre sighisoara si tg mures dreapta spre sovata, drumul ca in palma, ca pe autostrazi in austria si germania, si peisajele la fel, o romanie nedescoperita si deosebit de frumoasa
              cu cazarea, is de acord cu intre 80 si 100 roni, acum voi hotarati la ce cabana, ca sa fie toata lumea multumita
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Pai ideea ii sa avem fiecare o baie.. Sau daca nu cel putin 1 baie la 2 camere.. Deoarece is 3 zile.. Si majoritatea persoanelor vor sa vada un dush sau ceva. Din pacate nu avem modificat pool-ul asa ca mai bine scrieti fiecare aici ce optati.. Fiecare unde doreste sa mearga.
                Enter the Matrix

Comment

• Allooo, dl. KeanuRev te rog sa faci update cum trebuie la lista. La mine trebuie sa fie 2nopti/3 persoane

Comment

• Eu unul, is de-acord cu orice hotarati...Nu am copil, si nici nevasta, asa ca imi trebuie doar un pat si unde sa fac un dush...Asa ca voi decideti si eu vin ;)
                    poate vin si eu cu cineva ( 1 persoana ) dar mai e pana atunci si va anunt din timp.
                    Life is short...play more!
                    http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• La fel si la mine .. Oricum sunt la cativa km de casa .. 80km ) si vin pe o zi .. Sau ramane de vazut .. Poate vin de dimineatza pana seara asa in vizita ;))
                      Its just a car ...

Comment

• 1. Casa balint
                        "Este destul de ieftin.. Dar din pacate nu are fiecare camera lui."
                        Adevarat graiesti. Plus ca spatiul e foarte inghesuit pe acolo iar in exterior e pauza spatiu de stat. Terasa ce o amintesc nu e pozata deci nu stim cat e de spatioasa (desi dupa cum arata pozele nu cred ca e prea incapatoare).

2. Pensiunea julia
                        Tu ai vazut ce preturi au ? "Oferta Speciala: Cazare sezon turistic 2008: - Cazare in camere duble - 130 lei/noapte/camera - Cazare in apartament - 200 lei/noapte/apartament - Cazare pentru copii care solicita pat suplimentar - 30 lei/noapte/copil - Cazare pentru copii care nu solicita pat suplimentar 20 lei/noapte/copil". Calculati si voi cat iese. Mai rau ca la hotel. Si nu pun situatia mea particulara cand cu 2 copii platesc cel putin 170 lei/noapte.
                        Mi se par bune conditiile de cazare, dar spatiul exterior e 0 (uitati-va in spatele pensiunii). Oricum la scorul asta putem inchiria toata Vila Adrien si conditiile sunt net mai bune.

3. Cabana Repas
                        si mie imi place, atat zona cat si ca ai spatiu mult. Din pacate e departe de lacuri si bazine. 11 km sa ii faci in fiecare zi si de cel putin 2 ori pe zi mi se pare mult. Ca pret e ok avand in vedere ca ai si micul dejun inclus. Dar ramane problema distantei.

4. Vila Paunica
                        E intradevar problema de camere. 7 camere la 20 de locuri ... E "interesant". In schimb e destul de aerisita, are spatiu inconjurator si camerele par destul de ok. Pretul este acceptabil.

5. Pensiunea Pasager
                        E cam inghesuita si nu are spatiu exterior. In rest e ok.

"Dupa parerea mea.. Eu as opta" pentru Paunica (dintre astea ce au fost prezentate aici).

PS si ca sa nu ma intrebati ce tot ii dau atata cu spatiul: eu m-am saturat de stat "in casa" sau "in birou". Vreau sa stau in gradina "la iarba verde" si eventual daca am chef sa joc un fotbal cu fiul meu. Nu ma duc sa ma imbat si nici sa stau in restaurant non stop.

Comment

• Cel putin in vizita ,sa va aduc un kil de vin si tot ma reped pana la voi..........
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Totusi putini deocamdata .. De s-ar mai aduna cativa ar fii mai fain .. Cati sunt pana acum ?12 ? 20 ?
                            Its just a car ...

Comment

• Da suna bine si villa Paunica.. Eventual o sa vedem la locul de fata ce si cum.. Camerele.. Si eu optez pentru Paunica.. Avand in vedere sumeee de la villa julia...:|
                              Enter the Matrix

Comment

• Eu probabil voi veni cu mareom, cazarea la el e rezolvata (bunici in zona), eu nestiind sigur inca ce si cum, ori la cort, ori ma "orientez" la fata locului.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google