Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iarasi am resetat poll-ul, sper sa mearga.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Eu nu votez pentru ca la mine a devenit o chestiune complicata. S-a devansat operatia lu fiu-meu si va fi in perioada 28-31 iulie. Asa ca in functie de cum se reface dupa operatie mai plec sau nu in concediu. Oricum nu o sa stiu nimic pana prin 2-3 august
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• AM revenit si eu dupa o mica pauza... am avut foarte mult de lucru.. Si nu prea am avut timp.. Nasol:| speram sa reusesti sa ajungi.. De crististreulea tot nu stiu nimic dar.. Daca nu vine il tai si spintec
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• Keanu, cum ramane cu vilele, cazarea? Nu mai zici nimic?

Comment

• Am trecut pe langa pensiunea julia arata mai bine ca in poze ))
            daca ar fii acol m`as caza .. Frumos
            Its just a car ...

Comment

• Eu zic sa facem aici o lista cu preferinte, ca daca ma iau dupa poll ......

Comment

• Pai din pacate pool-ul nu merge) nici un moderator nu a reusit sa il faca ciudat.. Nici macar XP :-?? Na in fine.. Pai eu am scris.. Sa scrieti fiecare preferintele.. Si pana acuma doar bubu_vasile a scris ce doreste.. In rest nimeni.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

• Se poate veni numai cu rezervare?

Comment

• Tweety: daca poti sa vi e perfect, nu e neaparat sa fie rezervare, dar iti rezolvi cazarea singur.
                    Si eu votez tot casa Julia.
                    Last edited by vali007; 17 July 2008, 14:29.

Comment

• Uau...The moldoveanu' is back in business...Unde-ai umblat, drace? ne vedem la sovata, sper...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am umblat cu nunta, am slabit 5 kg in ultima saptamana. Cu siguranta ne vedem la Sovata, abia astept sa ma relaxez si eu.

Comment

• OK, si eu votez casa julia. Hai keanu, poarta o negociere, baga o rezervare si zi-ne cat costa, si nu exagera cu al tau comision :P.

Comment

• Originally posted by vali007 View Post
                            Tweety: daca poti sa vi e perfect, nu e neaparat sa fie rezervare, dar iti rezolvi cazarea singur.
                            Si eu votez tot casa Julia.
                            o sa incerc sa ajung dar nu promit...Sa vad daca mai conving ceva prieteni

Comment

• Comment

• Vila julia pare OK. Din partea mea.
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google