Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam 7 - 8 camere valeriu (daca ne luam dupa lista)

Comment

• Ce-i cu lista aia de prezenta cu 7 persoane? E o gluma? Eu am zis de mai demult ca vreau sa vin, dar in conditiile in care nu se mareste lista aia in decursul saptamanii renunt si eu.
      sigpic

Comment

• Azi am auzit ca la Sovata sunt bai termale,si un lac unde te poti relaxa,fiind bun pentru cei cu probleme la articulatii(ex: moa).Ieri am spus ca s-ar putea sa vin duminica,in proportie de 80%,dar acum vin sigur 100%.
        Chiar daca la intalnirea nationala a loganistilor ,vor fi 5 maxim,sa zicem......... Eu tot vin.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Foarte bine cristi3775, atunci ne vedem acolo, o sa stabilim un loc de intalnire.
          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Valeriu? De la voi de la sibiu pana la sovata cati km sunt?
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• De la Sibiu la Sovata sunt cam 150 Km. prin Tarnaveni si 162 parca prin Sighisoara. Prin Sighisoara ocolesti un pic dar drumul e bun.

Comment

• Din pacate planurile mele sau dat peste cap a nu stiu catea oara. Se pare ca saptamana viitoare voi merge din nou cu fiu-meu la spital in timisoara vreo 2 zile. Asa ca s-au dus naibii toate planurile mele. Totusi, o sa incerc sa ajung macar pentru o zi acolo sambata sau duminica.
                si hai sa va dau si eu o mana de ajutor. Am primit de la o cunostinta care are agentie de turism (in Cluj ) urmatoarele informatii cu locuri disponibile:
                ABIGÉL (CASA DE OASPETI) - Sovata
                Descriere:
                - sunt 6 camere duble, fiecare camera este dotata cu baie proprie si
                televizor, apa calda, 1 bucatarie complet echipata; terasa, gradina amenajata
                cu flori, masa în aer liber, gratar.
                Structura camerelor:
                - în fiecare camera este un pat dublu.
                Numar de locuri : 12
                Orientare :
                Tip camera Baie Nr. Camere Pret Perioada
                2-persoane Da 6 90 RON 2008:jun:01-2008:jun:30
                2-persoane Da 6 130 RON 2008:jul:01-2008:aug:31

KAKUCS (CASA DE OASPETI) - Sovata
                Descriere: 6 bai, apa calda, televizor în fiecare camera, un aragaz,
                frigider; curte aranjata, terase, masa în aer liber, gratar.
                Structura camerelor: în una dintre camerele de 4 persoane este un pat
                dublu si doua paturi de o persoana, în restul camerelor de 4 persoane
                sunt doua paturi duble. La aceste patru camere sunt 2 bai. ÃŽn 3 dintre
                camerele de 2 persoane este un pat dublu, iar în una sunt doua paturi de
                o persoana. Toate camerele de 2 persoane au baie separata.
                Numar de locuri : 24
                Orientare :
                3-persoane Da 4 109 RON 2008:jul:01-2008:aug:31
                2-persoane Da 4 98 RON 2008:jul:01-2008:aug:31
                ONIX (VILA)-Sovata
                Descriere: bucatarie, frigider, microunde, apa calda; TV în fiecare camera, 2 sufragerie, 1 sala de conferinte, curte frumos aranjata, masa si 4 gratar în
                aer liber.
                Structura camerelor: în apartamentele de 4 persoane sunt 2 camere de doua persoane si au câte o baie pe apartament. În camera pentru 4 persoane sunt 2 paturi pentru 2 persoane. Camerele de 3 pesoane au un pat pentru 2 persoane, si un pat pentru 1 persoana. Camerele de 2 persoane au câte un pat de doua persoane. Fiecare camera are baie proprie.
                Numar de locuri : 59
                Orientare :
                2-persoane Da 22 130 RON 2008:jul:01-2008:aug:31
                4-persoane Da 2/ 2ap. 250 RON 2008:jul:01-2008:aug:31
                3-persoane Da 3 170 RON 2008:jul:01-2008:aug:31
                4-persoane Da 1 210 RON 2008:jul:01-2008:aug:31

Eu am primit asta acum 3 zile cand eram in Timisoara si numai acum mi-am citit mailul. E posibil sa mai gasiti locuri, deci ... Incercati.
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Uite ce zice cineva de casa kakucs: "am stat la fam kakucs ( tel. 0265570906 ).
                  Casa era doar pentru turisti , dar in aceeasi curte cu casa lor- era f. Fain - aproape de coltul padurii. De mers pana la baza de tratament erau cam 15 min."
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Mercy Bubu, maine dimineata plec in recunoastere la Sovata. Insanatosire grabnica baietelului tau!

Comment

• Dupa cum, bine stiti, Valeriu61 a fost ieri in Iasi si ne-am intalnit si am discutat si despre Sovata. Mi-a dat o lista cu preturi :

- Hoteluri - aproximativ 270Ron/noapte;
                      - Vila Park - 199Ron/noapte;
                      - Motel Sandi - 120ron/noapte (camera cu 2 paturi, mai era libera o singura camera) si 160 Ron/noapte (camera cu 3 paturi, de asemenea mai era disponibila o singura camera);
                      - Vila scriitorilor maghiari - 35euro/noapte erau libere 3 camere;
                      - Vila Heighi (sau ceva de genu asta) - 90Ron/noapte (puteau fi inchiriate 5 camere, este parcare mare, aprox. 10 masini, sala de mese, gratar, la 800m de strand. Camerele au pat dublu, baie proprie mai micuta);

Din cate zicea Valeriu61 se mai pot gasi pe langa aceasta vila si locuri la particulari, dar cate o camera.

Valeriu merge marti dimineata inapoi la Sibiu, asa ca cine vine sigur sa confirme pana marti dimineata la ora 9, pentru ca Valeriu sa faca rezervare la Vila, am sa-l sun eu sa-i spun cate camere sa rezerve. El nu are acces la net in aceasta perioada.
                      Astept confirmare de la urmatorii si nu numai:

01. KeanuRev 2 nopti/ 2 persoane
                      02. Cristivsb 2 nopti/ 2 persoane
                      03. Cory 2 nopti/ 2 persoane
                      04. Gl_mmm 2 nopti/ 2 persoane
                      05. BUBU 2 nopti/ 2 persoane + 2 copii (3 ani si 1 an)

Comment

• Ar fi bine sa se faca si o lista cu persoanale care vin doar sambata sau doar duminica.
                        Pentru a stabili un loc de intalnire.

Comment

• Fratilor parca e prea de tot, eu aveam vaga impresie ca la intalnirea nationala v-or fii in jur 50 de membrii. Cred ca e doar un vis frumos din care m-am trezit mult prea brusc.
                          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Indiferent daca Logan Club Brasov merge sau nu la Sovata, duminica 10.08.2008 oricum voi ajunge intr-o plimbare...Keanu o sa te sun pe tine ca sa vedem unde ne intalnim ca nu am mai fost prin Sovata pana acuma.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Eu nu inteleg o chestie.De ce asa de putini abonati la aceasta intalnire? Hai, inteleg ca nu sunt fonduri pentru 2 zile,dar macar o zi...Duminica de ex.....Sa ne intalnim toti. Macar 1 sau 2 masini din fiecare oras,mai facem schimb de experienta, ne cunoastem mai bine, punem mai bine la punct intalnirile.
                              Nici eu nu am fonduri stralucite,dar duminica ajung si eu, macar de dragul de a vedea zona si poate o baie in lac.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Eu am zis ca ajung.. Dar tocmai a aparut o conditie... :| dupa preturile de mai sus.. Daca cazarea ii mai mult de 100 de lei/Camera... Nu imi pot permite.. :| Din pacate... Sau eventual o sa vin doar o noapte........:| sau in cel mai rau caz vin doar la intalnire.. A si poate vine si mishu_wrc. Nu stie sigur inca.. Ii masina in service. Si sa vada cand o scoate.

Si in legatura..Cu numarul membrilor.. Nu prea par interesati..

@crististreulea atunci de ce nu ai sunat tu sa vezi... ? Trebuia sa iei telefonul sa suni sa vezi ce iti zice.
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google