Intalnire Nationala Nr. 3 in data de 8-11 August la Sovata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta ne va fi invatatura de minte si incercam sa o evitam pe viitor.

Comment

• Originally posted by valeriu61 View Post
      Am reusit sa fac un mic filmulet, cateva selectii de la intalnire (duminica), cand am fost mai multi.

Finalul intotdeauna e cel mai frumnos
      Multumim @valeriu61 pentru filmulet.

Mai asteptam si altele daca mai aveti

Comment

• Bai baieti poate pana la una alta v-am si deranjat cu prezenta, imi cer scuze, mai bine stateam acasa ) voi cititi ce scrieti ? Incepeti sa semanati cu ceilalti... Intalniri prietenoase.....
        IS 10 LNC Facebook

Comment

• Mie mi-a placut, poate ca de nu ploua stateati si voi mai mult, eu unu fost in sovata de pe la 10:00 si am stat pana pe la 19:30...Sa lasam certurile de o parte ca or sa creada ceilalti ca si pe acolo ne-am certat...Cat despre restaurant noi am avut intentia de a "lipi" mesele da nu ne-au dat voie...Oricum bine ca a fost mancarea buna: cartofi or fost beton (la propriu), iar painea o fost cam piperata (mi-a varsat keanurev piper pe paine )

@euromarket: imi place mult cum ti-ai facut masina si chiar am ramas placut impresionat cand ai intrat in parcare, nu stiam ca ti-ai facut masina in doua culori (nu prea mai reusesc in ultima vreme sa urmaresc toate posturile)....

@RADU_LYN: Mi-a plact mult cum ti-ai vopsit farurile, de altfel si masina ii foarte faina...

@raduprov: suna fain toba ;)
          Last edited by mishu_wrc; 16 August 2008, 16:53.
          ...de doi lei :p

Comment

• Nu mai fiti asa rai...Pentru mine cel putin a fost prima intilnire cu voi...,nu-i vorba de prieteni sau de altceva ,dar ce ai fi vrut sa-ti sar in gat de bucurieunii dintre voi va stiti mai demult ati fost la mai multe intruniri inpreuna la mine si la Raduprov si "donpedro" a fost prima,mi se pare firesc sa ai un pic de retinere.Vad ca aici in loc sa ne inprietenim si sa formam o comunitate sarim unulk pe altul cu tot felul de acuze......!Asta e parerea mea si scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie sau nu am scris corect.Numai bine !!!

Comment

• Unul din filmuletete de la Sovata

Comment

• Vad ca iti pace sa te dai cu frana de mana.

Comment

• Nu numai ca-mi place....Chiar e un fel de pasiune....Ma dau de cate ori am ocazia

Comment

• Am observat ...)
                    Its just a car ...

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
                      Nu numai ca-mi place....Chiar e un fel de pasiune....Ma dau de cate ori am ocazia
                      pasionatule

Comment

• N-ai tu treaba mai pensionarule

Comment

• Ii rog pe cei care au poze de la intalnirile nationale sa mi le arunce si mie pe Yahoo! Messenger sau e-mail. Vreau sa fac un CD/DVD cu cat mai multe poze. O sa-l fac disponibil pentru toata tara daca sunt persoane interesate. Cu cat mai multe poze, cu atat mai bine! Va rog faceti acest efort de dragul clubului! Adresele pe profil. Multumesc anticipat!
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Nimeni, nimeni?

Comment

• In seara asta sau cel tarziu maine o sa iti trimit eu ... Am de la Felix (daca esti interesat de alea) si de la Sovata.
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Astept, astept!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google