REGIONALA ARGES 2012 - 13-14-15 Iulie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din pacate si eu trebuie sa ma scot de pe lista din cauza unor probleme in familie.

1. alex125 + raluka04 - Logan ClubKronstadt- vinerisearade laora18:00
    2. Andu_4all + încă o persoana (sper) - Logan Club București - vineri seara de la ora 18:00
    3.dany dny- de la ora 18:00
    4. alexutzu
    5.gaby'92

Comment

• Salut. Sunt din Bucuresti.. si e prima data cand vin ...doar pe 14... mai pleaca cineva din Bucuresti pe 14 ? pentru ca nu stiu sa ajung... adica nu stiu nici unde se tine ... Pitesti sau Mioveni ... Daca pleca cineva si vrea sa imi fie ghid 0727876376 sau vampy_my@yahoo.com Multumesc. ..

Comment

• Mioveni - destinatie finala
        poate te ajuta :
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Cei care vizitati uzina lasati-mi pe PM numele, prenumele vostru si ora dorita.
          AG 16 Y M A

Comment

• si eu am scris mai sus ca nu mai pot ajunge si nu am fost sters de pe lista.

1. Andu_4all + încă o persoana (sper) - Logan Club București - vineri seara de la ora 18:00
            2.dany dny- de la ora 18:00
            3. alexutzu
            4.gaby'92[/QUOTE]

Comment

• Originally posted by VAMPY View Post
              Salut. Sunt din Bucuresti.. si e prima data cand vin ...doar pe 14... mai pleaca cineva din Bucuresti pe 14 ? pentru ca nu stiu sa ajung... adica nu stiu nici unde se tine ... Pitesti sau Mioveni ... Daca pleca cineva si vrea sa imi fie ghid 0727876376 sau vampy_my@yahoo.com Multumesc. ..
              urmareste aici si vezi cand pleaca baietii din Bucuresti; poate te alaturi grupului

p.s.s. Petrica, numarul ala are prea multe cifre.....pentru relatii suplimentare . Nu de alta, dar sunt interesat
              Last edited by sorin_pss; 10 July 2012, 15:20.

Comment

• Multumesc , trebuie sa fiu la Carrefour Mioveni la ora 8 ? sambata?

Comment

• imi cer scuze dar eu numai pot venii de vineri, din cauza unor probleme ... ramane un loc liber la uzina !

O sa vin de sambata dimineata !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Multumesc , trebuie sa fiu la Carrefour Mioveni la ora 8 ? sambata?
                    programul complet al regionalei :

Comment

• Multumesc mult . voi fi acolo sambata dimineata . o zi placuta... sper sa nu plec singur din buc .

Comment

Multumesc , trebuie sa fiu la Carrefour Mioveni la ora 8 ? sambata?
                        Salut.
                        carrefour pitesti
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Gata am inteles.. deci la carrefour pitesti la ora 8 si de acolo la moveni.. ms o sa fiu si eu
                          Last edited by VAMPY; 10 July 2012, 15:48.

Comment

Gata am inteles.. deci la carrefour pitesti la ora 8 si de acolo la moveni.. ms o sa fiu si eu
                            Sambata Intre orele 8 - 10 la carrefour la intrare in pitesti cum iesi de pe autostrada este pe dreapta se vede.
                            sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                              urmareste aici si vezi cand pleaca baietii din Bucuresti; poate te alaturi grupului

p.s.s. Petrica, numarul ala are prea multe cifre.....pentru relatii suplimentare . Nu de alta, dar sunt interesat
                              la concursul de masini " coafate " nu sunt acceptate masinile verzi )

Comment

• Peste 3 zile la ora asta o sa fim acolo ... plecam pe la 19:30 din bucuresti! Sper sa nu facem mai mult de 2h ... sper sa nu rup masina prea mult pe gropile minune!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google