o parcare mareee...si langa parcare...e spatiu suficient....de mare....ai sa vezi...
Intalnirea Logan Club Kronstadt 30-31 Martie 2013 "O lume de poveste, o zi de basm"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ati facut teste daca se incadreaza cel putin o berlina si cel mult un mcv printre jaloane, daca are timp sa vireze?!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Ma dar esti fantastic....pui atatea intrebari....crezi ca am facut traseul de nebun?...normal ca e facut sa incapa un logan si nu numai...e facut expre ptr. ...pilotii din voi..
Numa curaj sa aveti....
A si sa nu uit ..puteti sa incepeti aici o lista cu doritorii ca sa stiu cati participati ....sa stiu cate numere sa fac ptr masini..etc..etc..Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Mario ..nu recomand..ca nu e chiar simplu asa dupa cum arata desenat e este simplu..dar la fata locului...mm...ma indoiesc ca o sa fie simplu...e facut cu staif..sa nu fie usor....
Voi invatati trseul de pe acum .daca vreti sa fie usor...Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by Mario Popa View PostI
Matheo, bro. Tu vrei sa vi cu camionul ?
+ remorcasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Pana una alta...acest concurs va fi premiat de .......Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Da da..trebuie avut mare grija la sensul de mers ..trebuie respectat intocmai traseul ..daca planul arata ca e din dreapta ..atunci din dreapta trebuie luat virajul...daca e din stanga ..din stanga sa fie...
-DACA GRESITI..TRASEUL(SENSUL) ..VETI RELUA DE LA CAPAT TRASEUL..CU PENALIZARE DE 15 sec. ...deci.... MARE ATENTIE LA SENSUL DE MERS...CONFORM PLANULUI..SE VA RESPECTA INTOCMAI....
.
-DACA SE ATINGE UN JALON... PENALIZAREA VA FI DE 2 sec...
-DACA ATINGETI MARGINEA PARCARII...PENALIZAREA VA FI DE 4 sec
-DACA DARAMATI UN JALON SAU ORICE OBSTACOL VETI FI PENALIZATI cu 10 sec.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment