Eu nu mai vin ca nu imi place anuntul,are masina lui Sebita pe el.DNF-ule tu pregateste boxili si statia .
Intalnirea Logan Club Kronstadt 30-31 Martie 2013 "O lume de poveste, o zi de basm"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sa stii miule ca si eu la asta ma gandeam.......... conteaza..???????.......eu am spus la misto, ca in fiecare an facem bascalie pe chestia asta.. cine vrea sa vina ...vine , distractie si voie buna sa fie ca trecem si peste masina lui Sebi!!..la propriu..Last edited by sebi8ta; 16 February 2013, 00:32.sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
NU este masina lui Sebita
iata masina lui sebitaAttached Filessigpic
Comment
-
-
No ..in sfarsit sa dezmortit lista de participare..am rugamintea sa postatiaici de cand veniti si in ce camere sa va fac rezervarea ..conform listei de cazare de mai sus.Multmesc.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Kostache .inca astept sa-mi comunici camera si cu cne vi exact ..ca sa te trec pe lista ..uitate pe lista cum sunt trecuti si ceilalti si comunica-mi ce si cum .Multam fain.
Raspuns : Rezervare facuta la camera 115Last edited by sebi8ta; 26 February 2013, 23:19.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Noi suntem gata cu pregatirile totul e pus la punct ..voi ce mai asteptati ????? haideti sa va vad pe lista ...totul epregatit sa va primim asa cum se cuvine ..MAI LIPSITI VOI ....Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment