Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca mouseinPAS vrea si camera... Eu asa-mi aduc aminte ca zicea...
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• El vrea la cort, asta daca nu sta la Sighisoara.

Comment

• Ce misto! N-o sa fim singurii cu cort!

Comment

• pai am copiat si lista ca sa fie fara mine...daca nu o copiam, cel care se inscria pe lista o copia cu tot cu mine. mai de graba nu vad de ce ai copiat-o tu
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Dragul meu, eu am copiat-o sa trec si Alba Iulia pe lista1
            Era sificient sa spui ca nu vii si rezolvam1
            Oricum, apreciez faptul ca ai anuntat ca nu mai poti veni!
            Va asteptam!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• no offence.
              am zis ca nu stiu daca ajung, nu am zis sigur. o sa vad pana atunci, dar acum stiu ca sunt sanse mari sa nu pot ajunge...eu sper sa ajung totusi. sa auzim de bine
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Se pare ca vom alege varianta cabana Curmatura Stezii. Am prezentat-o prima in #202.
                Last edited by valeriu61; 31 May 2009, 11:46.
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• am inteles, dar nu am inteles care sunt pozele din prima cabana si care sunt din a doua cabana ... pentru ca daca aia de 2 stele nu ofera conditii ok mai bine ma cazez la sighisoara unde la 100 de lei sunt conditii super de cazare. eu nu dau 170 RON pe o camera, da-o naibii, poate sa fie cu covor persan si maseuza cu program non stop.
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Deci pozele de la 11-16 sunt din cabana cea noua(170 lei), iar cele de la 21-29 sunt din cabana veche ( 100 lei)!
                    Ca si conditii, sunt ok!
                    aham......Restul e LOGAN

Comment

• eu ma uit la poze pentru ca nu stiu cum e in realitate acolo, dar fa o comparatie cu conditiile din pozele ce le pun eu aici. Camera mai mare, rigips si finisari de calitate, baie mult mai moderna si acelasi pret.
                      Attached Files
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Sunt 7 camere cu pat dublu si costa 100 lei/noapte si 1 camera cu 3 locuri 140 lei/noapte.
                        Acestea se afla deasupra restaurantului (vezi prima poza).
                        Attached Files
                        Last edited by valeriu61; 1 June 2009, 20:05.
                        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• cred ca lista e saraca fara bezme... asa ca adaugati-l si pe el.. intr-o camera dubla
                          sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Nu se putea atfel, nu? Am zis ca inchidem lista pe 31, tu vii pe 1... ce sa mai zici... bezme.

Comment

• Deci, se pare ca lista de cazare se va inchide cat de curand.........
                              Am vorbit cu doamna de la cabana si a zis ca ne mai asteapta cateva zile......
                              Va rog cei care mai doriti cazare......
                              Va multumesc!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Pe mine ma puteti taia de pe lista, mai mult ca sigur is plecat din tara... numai bine si distractie placuta
                                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google