Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma speriati cu suprizele astea.. )) mai ales ca nu vin singur... nu vin la agatat.. deci.. trebe ceva stabilit sigur )) nu ma mai tineti pe jar
    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• o sa fac naveta ,Agnita via locatia stabilita ,binenteles cu trupa mea.......
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Deci mai dragii ei, tin sa va anunt ca totul in ceea ce priveste programul este strict secret pana aproape de intalnire !
        Nu de alta, dar daca stiti cu totii ce se va intampla, parca nu ar avea acelasi farmec!
        Pe lista de cazare, as vrea sa-l vad si pe KeanuRev!Stie el de ce! Nu acceptam refuzuri!
        Pacat ca unii colegi se retrag de pe lista ...... asta e.....o s-o luam ca atare si vom merge inainte!
        Am fi vrut si noi sa avem preturi de extrasezon, dar...asta e...e in plin sezon!
        skandal-ule!!!!!!!!!!!!!!!! Vb fratioare, dar oricum nu rasufla prea multe!
        Vrem ca totul sa fie o surpriza!
        calin65 , om face si viceversa la Cluj!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• O sa fiu si eu prezent... Fara cazare, doar intalnire ca am in Medias tot ce-mi trebuie si e aproape.

Sper sa nu uit pana atunci, da ma ajuta bezme cu un telefon cand se apropie, daca nu mai citesc pe aici.

Va salut!

Comment

• LISTA CAZARE
            1. skandal - 1 camera dubla
            2. vali007 - 1 camera dubla
            3. bobbyred + alina - 1 camera dubla [am vb cu ei la telefon ]
            4. sibianul 1 camera dubla
            5. bezmeticu 1 camera dubla
            6. Cristivsb - 1 camera cu pat dublu
            7. sebi8ta+sotia -1 masina

LISTA INTALNIRE(duminica)

LC SIBIU
            1.sibianul 1 masina
            2. Bad_Wolf 1 masina

LC BRASOV
            1. sebi8ta+sotia -1 masina

LC CLUJ
            1.KeanuRev - 1 masina
            2.Mishu_wrc - 1 masina
            3. Calin65 - 1 masina
            4. aarmand - 1 masina
            5. kt_222282 - 1 masina
            6. chris98
            7. BoB - 1 masina
            8. addyionut - 1 masina
            9. Krys

LC RESITA
            1.Renault

LC IASI
            1. Mouseinpas

LC ALBA
            1.jenu+sotia

LC PIATRA NEAMT
            1.cristi3775 + sotia

LC PITESTI
            1.viorelu+sotia+fata
            2.alexutzu(+posibil sa vina si pretena)
            3.ionut CIA
            4.peter dsl
            5.blondutzu dmd
            Last edited by bubu_vasile; 18 June 2009, 22:31. Reason: update lista
            Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
            prost.

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
              O sa fiu si eu prezent... Fara cazare, doar intalnire ca am in Medias tot ce-mi trebuie si e aproape.
              Noi, din Medias, mergem la Sibiu cu cortul doar ca sa nu ratam nimic
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• baieti vin si eu,dar un stau la o pensiune undeva voi sta la ceva rude.eu sunt din mures,poate vin si ceilalti din mures acum sa vedem.

daca programul este o mare SURPRIZA,si mai bine.un motiv in plus de a veni sigur:P

a da inca un lucru era sa uit.nu am citit acest topic de la prima pagina pana la ultima,mai exact unde in sibiu sau in imprejurimile sibiului va fi intrunirea si de la cat sa stiu sa fiu acolo??a little help here please...
                Last edited by dj_dragos; 17 June 2009, 23:29. Reason: Automerged Doublepost
                Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Intalnirea va fi la Curmatura, pe drumul spre Paltinis.

Comment

• mersi mult vali.voi fi acolo;)
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• O sa ne intalnim undeva cu totii si o sa plecam incolo sau o sa va astepam la toate intrarile in oras si o sa vedem unde ajungem

Comment

• Dragii mei, voi va rog sa va inscrieti pe lista cei care doriti sa veniti, ca de restul avem noi grija!
                        Aproape totul e socotit si calculat
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• In privinta programului, va vom anunta din timp, unde ne intalnim, ce traseu vom avea etc. Totul se va aranja stati linistiti. Deocamdata Sibianul este tot o zdroaba si o umblatura si va garantez ca face treaba foarte buna. Nu va pot spune mai multe, decat ca vor fi surprize foarte placute!!!
                          Sambata vom afisa si lista cu Sibienii prezenti la intalnire.
                          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• ... ar trebui sa-i punem din oficiu pe toti, n-au scapare de data asta!

Cu ce tupeu imi editezi postu' Razvane? Warn nu-mi dai?
                            Last edited by ReBe; 19 June 2009, 13:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Urcam iarasi in Paltinis, sau ne pregatiti o alta surpriza???
                              ...de doi lei :p

Comment

• Acuma se lucreaza la program!
                                aham......Restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google