If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tin sa va anunt ca azi am avut o zi plina in ceea ce priveste intalnirea nationala!
Facem tot ce ne sta in putinta sa fie super ok.....
Voi veti vedea rezultatele
Abia astept sa ne vedem si sa vorbim......
Va asteptam in numar foarte mare!
Vin si eu "tocmai" din Bucuresti.
valeriu61, pune-ma te rog pe lista de cazare si pe lista cu 1 persoana si nu uita sa ma pui si pe lista LC Bucuresti sa ma vada baietii ca vin
sibianule mult succes in continuare in privinta organizarii evenimentelor pt intrunirea nationala.si eu astept cu nerabdare sa treaca timpul sa vina data de 26 iulie sutem sa ne intalnim.spor la treaba in continuare si ne vedem la nationala.
scuzati greselile de scriere dar am pusa la PC tastatura de urgenta si scriu foarte prost cu ea..
Last edited by dj_dragos; 25 June 2009, 14:16.
Reason: Automerged Doublepost
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Acesta este un material realizat telefonic.........
Nu e chiar ceea ce am vrut sa iasa, ...dar importanta este mediatizarea la nivel local si vom mai avea mediatizare in presa locala pe marginea acestui eveniment .....
Hai ca noi la Calarasi suntem cam putini-si ne inscriem la "Posibil, nu promitem!", dar n-am auzit nimic de Timisoara, Arad, Constanta, Galati-Braila...Ma rog, aia "grei"!
Hai ca noi la Calarasi suntem cam putini-si ne inscriem la "Posibil, nu promitem!", dar n-am auzit nimic de Timisoara, Arad, Constanta, Galati-Braila...Ma rog, aia "grei"!
Totusi din Galati,Iasi au dat semne chiar aici in topic,Braila vad ca deja sa inscris cu o masina,Timisoara si Aradul inca se organizeaza(sigur vor fi reprezentanti )...Constanta mai vedem,ei oricum sunt ocupati toata vara cu invitati.
Oricum cine are timp liber atunci si afla de Nationala sunt sigur ca se va gandi de doua ori inainte sa refuze o astfel de ocazie
Pana la acest moment........hai ca ne adunam.........curaj dragi colegi
11 cluburi din tara reprezentate pana in acest moment(LS SIBIU nu l-am pus in calcul)
LISTA CAZARE
1. skandal - 1 camera dubla
2. vali007 - 1 camera dubla
3. bobbyred + alina - 1 camera dubla [am vb cu ei la telefon ]
4. sibianul 1 camera dubla
5. bezmeticu 1 camera dubla
6. Cristivsb - 1 camera cu pat dublu
7. sebi8ta+sotia -1 masina
8. valeriu61
9. tokragua
10. bolo+ ReBe (cort)
11. Valentin_N
LISTA INTALNIRE(duminica)
LC SIBIU
1.sibianul 1 masina
2.valeriu61 + Tatiana 1 masina
3. Bad_Wolf 1 masina
4. Bolo+ Rebe 1 masina
5. cristivsb + Andreeavsb 1 masina
6. tokragua 1 masina
7. Spanu 1 masina
8. Bebel 1 masina
9. ovy22@ 1 masina
10 Blackufo + Cristian + Didi 1 masina
11. Medalion'
12. vyp75 + Cosmina 1 masina
13. Marian 1 masina
14. ... lista ramane deschisa
LC BRASOV
1. sebi8ta+sotia -1 masina
LC CLUJ
1.KeanuRev - 1 masina
2.Mishu_wrc - 1 masina
3. Calin65 - 1 masina
4. aarmand - 1 masina
5. kt_222282 - 1 masina
6. chris98
7. BoB - 1 masina
8. addyionut - 1 masina
9. Krys
Fain articol in ziar...inca nu ma inscriu ca, m-am inscris si ptr Mioveni si am ramas fara permis...mai bine daca o fi ma anunt in ultima zi...sper sa reusesc..
Alex, Aradul vine, asta stiu , dar sa vedem si Timisoara!
Nu cred eu ca nu o sa vina banatenii
De la Brasov, asteptam sa vina colegi, caci vorba aia , suntem la "o aruncatura de bat"!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment