Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tg mures-u din pacate nu are inca stemele personalizte
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
      Deci dragii mei colegi.....
      Ideea e ca , cine vrea sa participe la intalnire, nu trebuie decat sa se treaca pe lista, ca de restul ne ocupam noi....
      Noi facem tot ce ne sta in putinta, dar asta nu insemneaza ca la fiecare update de lista trebuie sa spunem locatia sau etc......
      Cine doreste sa participe la intalnire, poate sa studieze topicul....si sa vada despre ce e vorba.....
      Inca o data, mentionez, ca programl va fi postat cu o saptamana inainte de eveniment!
      Va multumim pentru intelegere!
      @sibianul-e cred ca gresesti putin... pentru a avea o participare cat mai consistenta, pe langa lista deja kilometrica (din care sigur vor lipsi multi, si vor aparea altii care inca nu sunt pe lista) nu ar strica sa reamintiti de fiecare data unde (ca nu e in Sibiu) si cand se tine intalnirea (ora). Nu de alta dar mai sunt situatii in care omul se hotareste in ultimul moment, si poate nu are chef sa citeasca 20 de pagini de aberatii, si sa constate ca locatia s-a schimbat de cateva ori (iti repet nu e cazul meu, eu stiu unde se tine, nu stiu inca la ce ora, dar asta am inteles ca se va comunica mai tarziu). Nimeni nu iti cere programul si dezvaluirea surprizelor, dar totusi cred ca locul de desfasurare si ora nu fac parte din surprize...
      sigpic

207 noir obsidien

Comment

• lasand la o parte discutia dintre sorin si sibianul in care tind sa le dau dreptate la amandoi, respectiv la sibianul (ar trebui ca cine e interesant sa citeasca totusi macar jumatate din paginile threadului) dar si lui sorin (majoritatea nu o fac si vor sa stie unde si cand e fara sa stea cateva ore sa citeasca ce am scris noi pe aici), am si eu o rugaminte si sper sa fie ultima oara cand spun asta: nu vreau sa mai vad pe alte threaduri decat asta discutii si invitatii referitoare la intalnirea de la sibiu. Nu vreau sa mai vad spamuri sau sa fiu nevoit sa fac curatenie prin alte locuri. S-a scris deja de cateva ori pe threadurile de intalniri locale despre intalnirea nationala si cred ca e de ajuns. In consecinta cine mai scrie prin alta parte despre aceasta intalnire (invitatii, chemari la inscriere pe liste, etc) va primi rosu din partea mea. sper sa fiu corect inteles.
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Atasez niste poze de pe Google Earth pentru cei care nu cunosc locatia unde vom fi cazati.
          Va asteptam !
          Attached Files
          sigpic

Comment

• intrebare la cei din zona: la paltinis se poate ajunge si pe varianta cheile cibinului ? si cam cum e drumul ?
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Ma bubu.. tie de fiecare data iti trebe traseuri de care nu o auzit nimeni ) pana ramai odata pe drumuri si suni clubul ma.. baieti am ramas.. aici nu ma ajutati putin)
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

• Va rog inca putina rabdare si o sa dezvaluim programul.
                Bubu, se poate ajunge la Paltinis si prin Cheile Cibinului, dar este un drum destul de greu si nu-l recomand decat celor cu motociclete de motocros( apropo, pe acest traseu sunt probe din campionatul national de raliuri). Tie iti recomand traseul asfaltat, Sibiu-Rasinari-Curmatura Stezii (unde vom fi cazati si vom lua masa duminica)- Paltinis.
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• mai baieti ... io sunt obisnuit de mic cu trasee de care altii nici nu vor sa auda, atat pe jos cat si cu masina. daca tot ma duc pana acolo, as incerca ceva mai interesant si deosebit.
                  am vorbit cu baietii din Arad sa facem sambata un mic circuit al fortificatiilor din judetul sibiu si ma gandeam ca pe dupa amiaza/seara sa trec prin cheile cibinului spre paltinis.
                  oricum am primit acelasi sfat de la keanu cand i-am intrebat pe clujeni de un traseu spre ei

PS voi v-ati vorbit ?
                  Last edited by bubu_vasile; 6 July 2009, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salutare colegi,sant sigur ca cei de la sibiu au toate atuurile si v-a iesii ceva frumos!!!
                    Sa ne vedem sanatosi acolo si de restul avem noi grija.
                    VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!RESTUL E LOGAN!!!
                    sigpic

Comment

• Logan Club Brasov,eu+prietena,o masina,doresc si cazare la o cabanuta.pentru cabanuta trebuie sa trimit avans?parca nu.doresc sa fiu si eu trecut pe lista.va multumesc
                      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Banuiesc ca te referi la casutele de mai jos. Sunt cu 2 paturi si grup social + dus la comun. Pretul este de 60 ron/noapte/casuta. Sunt 7 casute. Trebuie sa vorbim cu patroana daca trebuie avans sau nu pentru rezervare. O sa te anuntam.
                        Attached Files
                        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• as vrea un moderator sa modifice la mine.nu mai doresc cabanuta,ma descurc cu cazarea.dar de venit vin.eu+prietena.va multumesc
                          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Logan Club Brasov,eu + inca o persoana,ma descurc cu cazarea.doresc sa fiu trecut pe lista.va multumesc

Comment

• vroiam sa intreb totusi duminica la ce ora ne intalnim si unde???
                              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Ma bubu... nu mai da copy paste.. ca nu is bune linkurile.. si nu stiu de unde le-ai luat..
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google