Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai este un pic,si pana atunci sper ca vom fii mai multi...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• eu zic ca o sa fim mai multi. doar daca timpul nu ne joaca feste, pentru ca in cazul ala ...
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Domnilor, nu uitati de aparatele de fotografiat si cele de filmat.
        Destul cu ploaia, ar fi cazul sa mai iasa si soarele asta!
        Last edited by valeriu61; 12 July 2009, 23:21.
        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• haideti colegilor fiti optimisti.timpul trebuie sa tina cu noi si chiar daca se intampla sa fie vreme proasta asta nu ne opreste sa ne simtim super ok, iar distractia sa fie la maxim.nu?voi ce spuneti?
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• numai sa nu vina vreo ploaie....domane fereste....
            oare vom fi mai multi ca la brasov...?:-?
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ...nu va mai uitai dupa nori...ca nare a face ploaia cu intalnirea...doar e intalnire de loganisti...nu de biciclisti

Comment

• voi deja faceti recensamantul ?
                linistiti-va .. nu conteaza ca sunt mai multi sau mai putini. conteaza impresia pe care o vor face cei prezenti si faptul ca ne vom simti bine.
                oricum daca ne vom intalni multi si vom avea "probleme" in trafic contez pe bunul simt al loganistilor de a "nu se da in spectacol". hai sa nu ii facem de ras pe sibieni.
                in rest, distractie la maxim va doresc la toti.
                Keanu: eu la sfarsitul saptamanii asteia (in functie de cativa factori) o sa plec din Arad si nu o sa am net decat sporadic. Ramane "greul" moderarii pe umerii tai.
                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• deci cred ca o sa fiu prezent doar duminica.
                  Keanule , vezi poate plec si de data asta cu parfumuri la mine

Comment

• vom fi foarte multi.de asta sunt sigur.sincer vremea nu conteaza atat de mult ci distractia si intrunirea in sine.nu?
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• sibieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee : ce bem frate sambata seara , incingem grataru sau ne orientam spre ciorbe dalea de prin alocuri ?))
                      vreau primire daia cu trompetisti agatati de streasina pensiunii ...

ai bafta la toti , o sa iasa bine si o sa ne distram mai rau decat bunica la ceai dansant cand a a adus bunicu prima sticla de palinca de la sibiu

Comment

• Skandaleee, lasa tata ca de baut om gasi noi ceva pe acolo....eu oricum vin cu ceva provizii si cu prietenul meu John Brad
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• ah belea... ca eu l-am gasit pe bunul nostru prieten Geani Plimbaretzu ... poate il inhaitam cu John Brad pana in zori asa ...

Comment

• ma baieti eu vin duminica.nu ma complic cujackie si plimbareti.cel mai bun colegilor VINUL DE CASA.voi aduce o sticla sau 2.cine se inscrie la un vin de casa???

Comment

• din pacate duminica o sa plec ... cred ca sambata va fi seara chefliilor !!!

Comment

• Mai, sambata seara cred ca va fi pana la urma sambata noaptea Si duminica dimineata va fi concurs de mahmureala Oricum, distractie sa fie!

Vad ca sunt multe nelamuriri si intrebari in legatura cu ce se va intampla. Vreau sa va luminez. Se vor intampla multe. Nu cred ca mai sunt intrebari, nu? Puteti veni oricand, oricum. Distractie mare o sa fie atat sambata, cat si duminica. Celor care vor s-o dea pe alcoale, le recomandam sa vina sambata seara, pt ca atunci n-o sa fie refuzati, pt ca nimeni nu va conduce odata ce ne-am adunat Cei care vor sa discute despre masini si sa admire, ii asteptam duminica dimineata, cand vor aparea toti soferii cu micii monstrii.

Numerele noastre de telefon o sa le gasiti p-aici. ID-ul meu de Yahoo! e pe profil.

Mna? Inca nu v-ati apucat de bagaje?!?

Ce lista firava... rusinica baaaai!
                                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google