Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• skandal, cum adica pleci duminica?Cred ca e vorba de duminica seara.......nu?
    Iar celorlalti, aveti va rog rabdare pana Sambata, cand vom posta si programul!
    Sambata seara....da, se va ....si se va......ok?
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Am uitat ceva.. filtre cu carbon activ sa aduc ? la intalnire? Pretul nu il stiu exact dar oricum o sa fie acelasi.. ca si pe forum doar ca nu platiti transport.. daca sunt 2-3 doritori o sa aduc 5 bucati si mai vedem.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• Adu de toate....
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• nu va duceti mah...stati acasa...!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Jockere, canta la alta masa... >

Dragilor, va zic de acum ca de DVD-urile cu poze ma voi ocupa eu. Asadar, fiti draguti si bagati la cap de acum ca daca aveti de gand sa faceti chiar si doar 2-3 poze, va trebui sa faceti in asa fel incat sa ajunga si la mine.
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Hmmmmmmmmmmmmm, Thejock3r, tu nu vii ?
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• @Rebe lasa draga ca aduc laptopul la mine si dupa intalnire ) ii bagam pe toti sa descarce pozele in laptop si fac atunci pe loc 2-3 dvd-uri si ti le dau ;)
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

• sibiene !!! duminica seara evident .. IA zi tu acum ce bem noi sambata seara... cam cum stam cu preturile acolo la pensiune... aducem noi bautura sau se ofera baietii cu distileria in casa sa puna pe masa dalea grele !!!

Comment

• Fratilor noi timisoreni daca venim vrem si o blana sa ne dam ) si sper ca nu ne dam intre noi ci o sa avem si companie ) asa ca rog frumos membri din sibiu sa se gandeasca si la un mic traseu de vtm mai retras ) daca nu se poate ne multumim si in oras )

Comment

• mai alcooooool rusinica,rusinica.....
                      Sibiene mai trece la noi la brasov inca doua persoane cu o masina mai exact :
                      ovidiu_elos+prietena (Ovidiu+Andrea)cu nr masina Bv1 OVI D

Nr este exact asa cum la-m scris eu
                      cu spatii (sa fie clar da?)

Ne auzim maine la un telefon
                      sa vedem ceva de cazare
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• @keanule...o sa fie ceva de genu faza cu transferu de poze?vezi ca de data asta iau taxa...:P
                        Attached Files
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• o sa se faca dvd cala Brasov si Mioveni ? :P Eu nu vin..nah!!!
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• rebe: esti sigura ca vrei o lista si mai mare ?
                            eu oricum ma intreb deja daca o sa avem toti loc la curmatura strezii. nu in restaurant, ci in parcare ... ca sa nu mai vorbim de ce o sa fie pe strazi de la locul de intalnire din sibiu pana la paltinis ...
                            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• lasa ma bubule ca ne facem noi loc..parcam masina oglinda lg oglinda si iesim pe geam....asta sa fie problma))
                              low....&.....slow

Comment

• hai mai nene , nu ma vede si pe mine cineva? BEM sau BA ? sibiene, guma o vrei cu bon sau fara? ))))

cred mai trebuie facuta o lista cu cei care vor sa be`

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google