If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
skandal, cum adica pleci duminica?Cred ca e vorba de duminica seara.......nu?
Iar celorlalti, aveti va rog rabdare pana Sambata, cand vom posta si programul!
Sambata seara....da, se va ....si se va......ok?
Am uitat ceva.. filtre cu carbon activ sa aduc ? la intalnire? Pretul nu il stiu exact dar oricum o sa fie acelasi.. ca si pe forum doar ca nu platiti transport.. daca sunt 2-3 doritori o sa aduc 5 bucati si mai vedem.
Dragilor, va zic de acum ca de DVD-urile cu poze ma voi ocupa eu. Asadar, fiti draguti si bagati la cap de acum ca daca aveti de gand sa faceti chiar si doar 2-3 poze, va trebui sa faceti in asa fel incat sa ajunga si la mine.
@Rebe lasa draga ca aduc laptopul la mine si dupa intalnire ) ii bagam pe toti sa descarce pozele in laptop si fac atunci pe loc 2-3 dvd-uri si ti le dau ;)
sibiene !!! duminica seara evident .. IA zi tu acum ce bem noi sambata seara... cam cum stam cu preturile acolo la pensiune... aducem noi bautura sau se ofera baietii cu distileria in casa sa puna pe masa dalea grele !!!
Fratilor noi timisoreni daca venim vrem si o blana sa ne dam ) si sper ca nu ne dam intre noi ci o sa avem si companie ) asa ca rog frumos membri din sibiu sa se gandeasca si la un mic traseu de vtm mai retras ) daca nu se poate ne multumim si in oras )
mai alcooooool rusinica,rusinica.....
Sibiene mai trece la noi la brasov inca doua persoane cu o masina mai exact :
ovidiu_elos+prietena (Ovidiu+Andrea)cu nr masina Bv1 OVI D
Nr este exact asa cum la-m scris eu
cu spatii (sa fie clar da?)
Ne auzim maine la un telefon
sa vedem ceva de cazare
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
rebe: esti sigura ca vrei o lista si mai mare ?
eu oricum ma intreb deja daca o sa avem toti loc la curmatura strezii. nu in restaurant, ci in parcare ... ca sa nu mai vorbim de ce o sa fie pe strazi de la locul de intalnire din sibiu pana la paltinis ...
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment