Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atata vreme cat nu ne inunda corturile, n-o sa ne plangem

Au mai ramas 10 zile (fara 1-2 ore) [9 pentru cei mai norocosi/inspirati]
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Bubule, vreau sa-ti spun ca nu e (e foarte) greu sa organizezi asa ceva, dar asta nu inseamna ca incepem sa ne plangem de acest fapt.
      Si eforturile care se fac se fac pentru NOI iar acest fapt te face sa uiti impedimentele de pe parcurs
      Si hai sa lasam chestiile astea, caci mai este putin si trebuie sa fie veselie si voie buna!!!!!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• ma bag si eu

stiu ca vreti sa iasa totul PERFECT si am incredere in munca voastra , sa nu uitam totusi ca nu aveti cum sa multumiti pe toti , practic este imposibil sa multumesti atatea persoane.

bafta multa baieti si cu siguranta o sa ne distram .

PS. eu deja am plecat spre voi .. cu un mic ocol de 1000 km , sa ne vedem cu bine
        Last edited by bubu_vasile; 18 July 2009, 21:07.

Comment

• sibiene...te duci si tu la nationala?? )
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sambata asta, adica maine seara, vom face cunoscut programul intalnirii. Multumesc pentru intelegere si rabdare.
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• asteptam seara de maine sa vedem surprizele ce ni s-au pregatit.....oricum sunt sigur ca ne vom simti ff bine......bafta si sa ne vedem cu bine....
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu mai aproape de locatia intalnirii

Comment

• care dintre voi sibienii sta an cartierul vasile aron langa gradinita nu mai stiu numarul ca sa ne gasim vineri seara ca eu trag la unchimeu acolo si daca e vreunul si vrea sa ma comtacteze sa ma sune la nr 0720133359 stefan
                  va multumesc si abvia astept sa ne gasim cu totii

Comment

• Multumesc baieti pentru rezervarea cabanutei smekere . Abia astept sa ajung acolo sa va cunosc.
                    sigpic
                    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• o mica corectura.. 12.viperutu fara prietena - si cred ca dorm in maisna
                      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• o intrebare de baraj....tre sa zic daca vin cu prietena sau nu...?pt ca inca nu stiu sigur daca va fi libera pe 26s-ar putea sa lucreze sau s-ar putea sa fie libera,si daca e libera o sa fie prezenta si ea...oricum...fratemio vine 100%...deci puteti trece si la mine prietena si fratelo
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• multumesc domnu valeriu....
                          abea astept 26
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• mai treceti pe lista 2 masini la pitesti ag 87 elc si db 07 wis niste prieteni si vin si ei....oricum se pare ca va fi ceva de neuitat....abia astept.
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• deja sunt 89 de masini. o sa ii intrecem pe cei de la Bv. poate daca depasim 130 o sa batem si recordul detinut de cei de la kia.
                              fara

Comment

• Originally posted by dobre stefan View Post
                                care dintre voi sibienii sta an cartierul vasile aron langa gradinita nu mai stiu numarul ca sa ne gasim vineri seara ca eu trag la unchimeu acolo si daca e vreunul si vrea sa ma comtacteze sa ma sune la nr 0720133359 stefan
                                va multumesc si abvia astept sa ne gasim cu totii
                                Userul BEBEL de la noi sta in vasile aaron.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google