Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai face bine sa vi echipat..niciodata nu se stie cine ce si cum.

Comment

• Daca prinde sotia un post de titular in invatamant sambata spun si eu prezent. Va spun diseara. Cu cazarea ma descurc, doar am stat doi ani jumate in Sibiu.
      Chiar mi-ar parea rau sa ratez o asemenea intalnire cu peste 100 de masini.

Ne auzim diseara cu un raspuns final.

Comment

• schimbare de plan in ceea ce ma priveste , mici probleme cu organizarea in familia mea ,o sa va intalnesc doar duminica ,sper sa nu fie cu suparare ptr. nimeni ,Sorine imi iau revansa pe teren propiu...........
        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• cat costa flashtuning si cai si cati poti pune

Comment

• vrea cineva plafoniere cu 3 becuri sa incerc sa aduc?
            sper sa fim cat mai multi duminica.
            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• @gaby_service

Detaliile le gasesti aici pentru fiecare motorizare (postul 210):

Iar la intalnire preturile pentru resoftare o sa fie promotionale: 150 de ron la mpi si 300 la dci.
              Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• ooofffff...mor de cald in Bucurestiul asta....abia astept sa vin acolo unde este mult mai racoare si sa ne simtim bine....iar in ceea ce priveste prezenta deja mai sunt doi din Buc care au zis ca vin....unul de sambata si unul duminica....deci s-ar putea sa-i depasim pe cei de la kia.....unii nu pot veni ca sunt in concediu sau si l-au planificat deja si e prea aproape de intalnirea nationala a LOGANISTILOR......bafta
                Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• AMR 71h 40m [pt norocosii care ajung de sambata]

Noi am anuntat din timp ce si cum e cu intalnirea, nu prea cred ca e o scuza treaba asta cu concediul... ;)
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• nu mai fiti ma asa de nerabdatori si disperati.
                    cand o sa vina timpul intalniri o sa treaca de nu stiti ce sa intamplat.
                    asa ca chill , stati ca vasul sub presiune si erupeti acolo

Comment

• Am eu un cort in plus daca nu
                      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Domnilor, tinem sa va anuntam, ca noi, doar va mai asteptam!
                        Totul e pregatit si pus la punct!
                        Asa, ca noi stam si ne uitam in cele 4 zari dupa loganisti!)
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• treceti`l si pe Dsing pe lista , o sa vina cu mine duminica.

Comment

• V-oi fi prezent vineri fara discutie...L.C.Deva va spune la apel ''PREZENT''
                            Bifat....io si Marton_Grigore care vine de Joi...un lucru tin sa intreb, vin de la Deva si pe unde ajung, cum fac sa ajung la destinatie ??? intreb doar asa ....multumesc.....
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• @kenjiro_sanga: Cand intrii in Sibiu, mergi inainte pe strada Alba Iulia (cea cu 4 benzi) si cand ajungi in centru o sa vezi (pe dreapta) Hotel Ibis vizavi de magazinul Dumbrava, dupa hotel faci imediat dreapta si mergi tot inainte pana iesi din Sibiu spre Paltinis.
                              sigpic

Comment

• Actualizare lista neamt

Din partea LC Piatra NEamt:
                                1.cristi+sotia+bebe
                                2.silviu+sotia+bebe

Problema este in felul urmator:eu voi ajunge la sibiu sambata noaptea dupa ora 10, dinspre Bucuresti (la mama soacra la aeroport), iar nasii mei vor veni direct din Piatra Neamt la Sibiu ,aproximativ sau la o diferenta de vreo cateva ore de mine. Rugamintea mea este sa ma directionati cumva de acum sau atunci seara (daca se mai poate) spre o pensiune ceva sa ne odihnim. Va multumesc.

ps:sper sa am si o statie la mine, sa ma mai directioneze lumea, caci nu am mai fost niciodata prin zona voastra.Am sa iau o 'piatra" de acasa, sa o tin in buzunar...
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google