ai face bine sa vi echipat..niciodata nu se stie cine ce si cum.
Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca prinde sotia un post de titular in invatamant sambata spun si eu prezent. Va spun diseara. Cu cazarea ma descurc, doar am stat doi ani jumate in Sibiu.
Chiar mi-ar parea rau sa ratez o asemenea intalnire cu peste 100 de masini.
Ne auzim diseara cu un raspuns final.
Comment
-
schimbare de plan in ceea ce ma priveste , mici probleme cu organizarea in familia mea ,o sa va intalnesc doar duminica ,sper sa nu fie cu suparare ptr. nimeni ,Sorine imi iau revansa pe teren propiu...........
Comment
-
ooofffff...mor de cald in Bucurestiul asta....abia astept sa vin acolo unde este mult mai racoare si sa ne simtim bine....iar in ceea ce priveste prezenta deja mai sunt doi din Buc care au zis ca vin....unul de sambata si unul duminica....deci s-ar putea sa-i depasim pe cei de la kia.....unii nu pot veni ca sunt in concediu sau si l-au planificat deja si e prea aproape de intalnirea nationala a LOGANISTILOR......baftaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Domnilor, tinem sa va anuntam, ca noi, doar va mai asteptam!
Totul e pregatit si pus la punct!
Asa, ca noi stam si ne uitam in cele 4 zari dupa loganisti!)
Comment
-
@kenjiro_sanga: Cand intrii in Sibiu, mergi inainte pe strada Alba Iulia (cea cu 4 benzi) si cand ajungi in centru o sa vezi (pe dreapta) Hotel Ibis vizavi de magazinul Dumbrava, dupa hotel faci imediat dreapta si mergi tot inainte pana iesi din Sibiu spre Paltinis.sigpic
Comment
-
Actualizare lista neamt
Din partea LC Piatra NEamt:
1.cristi+sotia+bebe
2.silviu+sotia+bebe
Problema este in felul urmator:eu voi ajunge la sibiu sambata noaptea dupa ora 10, dinspre Bucuresti (la mama soacra la aeroport), iar nasii mei vor veni direct din Piatra Neamt la Sibiu ,aproximativ sau la o diferenta de vreo cateva ore de mine. Rugamintea mea este sa ma directionati cumva de acum sau atunci seara (daca se mai poate) spre o pensiune ceva sa ne odihnim. Va multumesc.
ps:sper sa am si o statie la mine, sa ma mai directioneze lumea, caci nu am mai fost niciodata prin zona voastra.Am sa iau o 'piatra" de acasa, sa o tin in buzunar...Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment