Din partea Clubului Logan Deva, d-nul Marton este prezent la Sibiu, iar eu vin maine, deci L.C.Deva este prezent la apel
Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sugerez organizatorilor sa posteze coordonatele GPS pt. locurile de intilnire ; astfel va fi mai usoara orientarea ( pt. cei ce nu sint din zona sibiului )sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com
Comment
-
Pe dsign l-am pus cu tine in masina o sa il sterg pe bezmeticu.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Deci.....
Astazi am definitivat problema cu masa de la Intalnire!
Peste cine am dat acolo?????? Peste martongrigore de la Deva! Se petrece de nu-i voie....deocamdata singur! Cu cortul!
Sa revenim la masa !
Avand in vedere numarul mare de participanti, am facut un meniu pentru toata lumea, astfel ( de altfel consistente portiile):
fel 1 - ciorba burta sau vacuta - 11.5 lei
fel 2 - gratar de ceafa sau piept pui - 24.5 lei
Si felul 1 si felul 2 au inclus tot ce este necesar ( ardei, smantana...garnitura, salata..etc)
Ideal, ar fi , pentru a nu astepta mult la masa, pana cand veniti la intalnire, sa cam stiti care serveste meniul si care nu, pentru a putea anunta si noi sa fie totul ok!
cel mai bine, ar fi ca organizatorii cluburilor participante sa aiba aceste informatii si sa ia legatura cu noi ( eu sau Valeriu)!
Va multumim pentru intelegere si va asteptam!
Maine o sa mai revin cu informatii in ceea ce priveste posibilitatea de a servi doar un fel sau altul!
Si atunci o sa am nevoie ( daca este posibil bineanteles), cam cati doritori de fel 1 sunt si cati de fel 2 si cati de meniu intreg!
Dar asta, pana sambata seara daca se poate!
Comment
-
-
Cristi3775 eu zic sa stai linistit.Tot ce trebuie sa faci e sa ai un nr de tel al organizatorilor si o harta la tine. daca vrei sa-ti rezervi cazare dinainte ai aici niste oferte din zona http://www.turistinfo.ro/paltinis/ca...-paltinis.html
ai nr meu de tel si incerc sa te ajut si eu cat pot 0740646241
succes
Comment
-
Tineti rezervarea aia la camera si gura inchisa..Last edited by KeanuRev; 24 July 2009, 14:31.
Comment
Comment