Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din partea Clubului Logan Deva, d-nul Marton este prezent la Sibiu, iar eu vin maine, deci L.C.Deva este prezent la apel
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Da ! Confirm si eu Marton este instalat cu cortul deja bine mersi
      sigpic

Comment

• sugerez organizatorilor sa posteze coordonatele GPS pt. locurile de intilnire ; astfel va fi mai usoara orientarea ( pt. cei ce nu sint din zona sibiului )
        sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• actualizati lista ! Bezmeticu nu mai poate ajunge , am vorbit cu el.
          Puneti`l in locul lui pe Dsing

Comment

• Pe dsign l-am pus cu tine in masina o sa il sterg pe bezmeticu.
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• Verificati putin daca sunt bune coordonatele:

N 45.71203 grade E 24.01447 grade( este un inceput de serpentine) Cazare curmatura stezii

N 45.77893 grade E 24.17082 grade(parcare XXL)
              Last edited by cristivsb; 23 July 2009, 23:13.

Comment

• Deci.....

Astazi am definitivat problema cu masa de la Intalnire!
                Peste cine am dat acolo?????? Peste martongrigore de la Deva! Se petrece de nu-i voie....deocamdata singur! Cu cortul!
                Sa revenim la masa !
                Avand in vedere numarul mare de participanti, am facut un meniu pentru toata lumea, astfel ( de altfel consistente portiile):

fel 1 - ciorba burta sau vacuta - 11.5 lei
                fel 2 - gratar de ceafa sau piept pui - 24.5 lei
                Si felul 1 si felul 2 au inclus tot ce este necesar ( ardei, smantana...garnitura, salata..etc)

Ideal, ar fi , pentru a nu astepta mult la masa, pana cand veniti la intalnire, sa cam stiti care serveste meniul si care nu, pentru a putea anunta si noi sa fie totul ok!
                cel mai bine, ar fi ca organizatorii cluburilor participante sa aiba aceste informatii si sa ia legatura cu noi ( eu sau Valeriu)!
                Va multumim pentru intelegere si va asteptam!

Maine o sa mai revin cu informatii in ceea ce priveste posibilitatea de a servi doar un fel sau altul!
                Si atunci o sa am nevoie ( daca este posibil bineanteles), cam cati doritori de fel 1 sunt si cati de fel 2 si cati de meniu intreg!
                Dar asta, pana sambata seara daca se poate!
                Last edited by sibianul; 23 July 2009, 23:41. Reason: Automerged Doublepost
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                  Pe dsign l-am pus cu tine in masina o sa il sterg pe bezmeticu.
                  Keanu , nu , nu vine cu mine in masina..merge alaturi de mine cu propia lui masina.
                  Ai grija sa plec si eu cu 2 sticlute de parfum de acolo...

Comment

• mai sunt 2 prieteni din cluj care vin duminica
                    1.Cristi +Alina
                    2.Mihai
                    fiecare cu masina lui
                    Cristi vine de sambata seara si va rog daca mai gasiti ceva cazare ieftina prin zona dati-ne de stire(pt 2 persoane)

Comment

• ma ajuta si pe mine cineva???? postul 541
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Cristi3775 eu zic sa stai linistit.Tot ce trebuie sa faci e sa ai un nr de tel al organizatorilor si o harta la tine. daca vrei sa-ti rezervi cazare dinainte ai aici niste oferte din zona http://www.turistinfo.ro/paltinis/ca...-paltinis.html
                        ai nr meu de tel si incerc sa te ajut si eu cat pot 0740646241
                        succes

Comment

• bun asa......mersi mult. Deocamdata nr de telefon, il am a lui keanurev.....il mai stresez si pe el de ceva..:d numai sa auda telefonul.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Tineti rezervarea aia la camera si gura inchisa..
                            Last edited by KeanuRev; 24 July 2009, 14:31.
                            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• bine macar ca ai postat aici!! casanova ce esti....
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Azi la ora 16.00 am plecat in directia Sibiu, ne vom intalnii prieteni !!!
                                P.S. Sper sa nu mai stau la Sebes, se mai lucreaza la drum ? baietii de la AB, cred ca fac cu nervii de mai stau cu orele...............ORICUM plec la SB.....
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google