If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iata ca s-a mai tinut o intalnire , una reusita zic eu si cred ca asa a si fost. Tin sa-i felicit in mod special pe colegii mei Valeriu si Sorin care au depus un efort deosebit pt ca intalnirea sa fie reusita. multumiri tuturor participantilor , sper ca v-ati simtit bine si va mai asteptam p la noi.
Toate cele bune
1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
O intalnire care pentru mine a meritat din plin deplasarea la Sibiu.
Se vede ca s-a lucrat la organizare...si asta din timp.
Foarte faina surpriza cu tombola,felicitari castigatorilor.
La Curmatura Stezii cel putin la masa cu LCP a fost veselie mare...nu am mai ras cu lacrimi atat de mult timp(si nu numai eu)...scuze daca am deranjat pe cineva dar pe viitor la alte intalniri nu aveti decat sa ne suportati asa,ca leac nu este
In mare o intalnire reusita de nota 10+,atmosfera super,toata lumea cred ca va ramane cu amintiri placute...ce sa mai cuvintele spun prea putin a contat ce a fost acolo...asa ca la mai multe dastea
P.S...parca regret ca nu am venit de sambata
Ii rog pe toti cei care au poze sa le upload-eze ca arhive [preferabil numele fisierului sa fie userul] si sa dea link-urile aici si/sau la adresa de mail de pe profil. Weekendul viitor am treaba, asa ca DVDurile cu poze vor fi deja "pi vine" in weekend, daca le primesc, daca nu, va trebui sa mai asteptati. Voi trimite cate unul (sau cate un set, dupa caz) la fiecare club local (asa ca rog organizatorii sa imi scrie cate un PM cu adresele). Daca va miscati repede, o sa le aveti repede!
Foarte tare inatlnirea si asta in mare parte datorita organizarii excelente. Felicitari! Imi pare rau ca nu am putut sa vin cu masina mea (GZB-ul e putin bolnavior si a stat acasa la recuperare), dar am observat ca sunt multi care nu au venit cu Logan, ceea ce demonstreaza ca deja LoganClub nu mai este doar un forum de posesori de Logane ci in curand va deveni un "Lifestyle club" daca pot sa ma exprim asa. In alta ordine de idei, despre Sibiu am numai cuvinte de lauda. Curatenia, bunul gust si nu in ultimul rand civilizatia sunt la ele acasa. Se vede ca nu degeaba orasul acesta a fost capitala culturala. Sper sa mai am ocazia sa trec pe acolo. In ceea ce priveste intalnirea, ca de obicei spun ca a fost prea scurta, deoarece sunt multe personaje de pe forum cu care as dori macar sa pot sta macar cateva minute de vorba dar timpul nu ne prea permite. Sper ca ati ajuns toti cu bine acasa si ne vedem la Cluj. Numai bine!
Da.. a ajuns si clujul aseara pe la ora 22:00 obositi putin dupa plimbarea prin gradina zoologica. Pe plan general eu zi ca a fost ce-a mai reusita intalnire dintre toate nota 10.. pentru ei. Pacat ca nu au primit nici un premiu pentru organizare dar nu-i bai cluju nu va uita. A iesit putin mai nasol pentru organizatori.. cu mancarea dar nui bai ramanem datori lui valeriu cu un suc de caciula. Gratarul de sambata a fost brici pacat ca nu a fost putin in sange bucatarii asta.. Am avut onoarea sa il cunosc si pe domnul XP.. in persoana cu prima aparitie de acest gen. Poze nu am facut deloc.. deci nu am ce sa pun pe forum, mi-a placut trecerile pe rosu si dirijarea in intersectie. Oricum Valeriu, sorin nota 10 pentru organizare, speram sa va satisfacem asteptarile si la cluj. Va astept in 27 Septembrie la CLUJ ! Numai bine.
...a fost CristiXP?...unde?...sa mor daca am stiut...pfff...si eu as fi vrut sa il cunosc personal.
Ca sa nu fiu off...inca odata felicitari pentru efortul organizatoric baietilor de la Sibiu!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment