@SUPERCAR- Sa intelegem ca deja demarati pregatirile pentru INTALNIREA NATIONALA NR.5, CONSTANTA 2010?! Poate dom'Berceanu-daca o mai fi ministru- termina pana atunci si autostrada Bucuresti-Constanta...
Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
...ar fi ceva la Constanta...dar sa nu fie vara
skandal...lucrurile care nu plac trebuiesc spuse ,nu trebuie sa fim acum ipocriti,si in plus pot fi de ajutor pe viitor.Oricum cred ca bubu_vasile s-a simtit destul de bine la Sibiu...eu de cate ori l-am vazut acolo era cu gura pana la urechi
P.S...bubu e unul din vinovatii de inceputul intalnirilor de o asemene natura(numeroase si de tinut minte...)...vezi intalnirea de la Deva
Comment
-
nu are rost sa "polemizam" o opinie personala, daca vrei iti raspund pe privat skandal.
viorel: chiar m-am simtit bine la sibiu, chiar mi-a placut la intalnire si chiar apreciez efortul organizatorilor si energia risipita pentru ca noi sa ne simtim bine. dar asta nu inseamna ca nu poti spune ce nu ti-a placut sau ce consideri ca pe viitor va folosi si altora.
cat despre meritul de a fi inceput asemenea intalniri de anvergura nu mi-l asum. este meritul vostru al tuturor celor care bat sute de kilometri pentru a fi prezenti la o intalnire.
si trecand peste anumite neplaceri, trebuie intotdeauna sa apreciezi si sa stimezi pe cei care pierd timp si se zbat sa organizeze asemenea intalniri (dupa cum am mai scris inca o data).
PS Rebe, eu nu am vazut pozele cu TOTI participantii la intalnire (cu masinile individuale ale fiecaruia, pentru a-i putea identifica pe viitor)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by gusi View Post@SUPERCAR- Sa intelegem ca deja demarati pregatirile pentru INTALNIREA NATIONALA NR.5, CONSTANTA 2010?! Poate dom'Berceanu-daca o mai fi ministru- termina pana atunci si autostrada Bucuresti-Constanta...
Nu se poate face Nationala la Constanta. eventual regionala. La o intalnire nationala trebuie sa fie in centrul tarii undeva sa poata sa vina toti care vor.LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Am primit niste poze de la eugen75@****.es. Daca mi-ar spune si userul de pe forum ar fi super.
Pana in momentul de fata am primit pozele de la:
andreea13
Bad_Wolf
costyn955
eugen75@***.es
manu2
Mario Popa
martongrigore
r3duc
RADU C (care a venit pan' la usa cu DVDul... mersi inca o data!)
viorelu
vyp75
Cine gaseste vreo greseala [userul scris gresit, persoana care le-a trimis nu e aceeasi cu cea care le-a facut, cel care mi-a trimis pozele/filmarile nu e pe lista, e pe lista cineva care NU a trimis poze etc.] e rugat sa ma contacteze. PM, mail, IM, orice e bine!
Mai astept poze vreo 2-3 zile. Apoi fac DVDurile. Iar cei care "n-au avut timp"... sa-si ceara scuze de la colegii co-forumisti, pt ca din cauza lor nu primeste toata lumea toate pozele.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostLa anul va asteptam la intalnirea nationala de la constanta, cazarea iestina doar 60 ron/zistai si voi un weekend la plaja macar.
Nu am inceput nici un demers ptr regionala/nationala si cand o vom face vom anunta oficial eu sau andy...Last edited by KeanuRev; 1 August 2009, 22:43.
sigpic
Comment
-
Update:
Daca vreti DVD-uri lightscribe, livrare la doiciliu prn curierat rapid, sau cine stie ce alte minunatii, ma gasiti pe mess.
Astept PM-uri sau IM-uri sau mailuri sau telefoane sau orice vreti voi cu adresele organizatorilor de la cluburile prezente!
PS: Va rog sa-i haruiti pe cei care stiti ca au facut poze si nu mi le-au trimis!Mersi!
Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Acum aflu si eu ca facem NATIONALA la Constanta... lucru ce ma mira enorm. Eu nu am auzit de asa ceva, nu am propus asa ceva. Da, e in plan sa facem, dar va fi o regionala. Dupa ce prindem experienta ne vom inhama la asa ceva!
Numai de bine!sigpic
Comment
-
Se pare ca s-a mai aflat despre Nationala de la Sibiu...
Comment
-
Foarte tare... Gusi a avun un moment de inspiratie demn de un mare editorialist..
A reusit in cateva cuvinte sa spuna cam tot ce e de spus despre Logan Club.
Comment
-
Salutare la toata lumea. Imi cer scuze de intarziere iata vin si eu cu interviul dat de colegul nostru Sibianul televiziunii antena1 sibiu din piata mare cu cele 10 masini.
1.6i 75 de catari frumosi si un magar la carma
ASTRA F CARAVAN (X16SZR)
Comment
-
Mie mi-a parut Razvan ala cam handicapat dupa gesturi,insa vad ca da dovada si de putina nesimtire sugubeatza,noroc ca il mai strunea putin verbal dom'soara Raluca...anyway fratioare felicitari pentru interviu si pentru detaliile despre loganisti
Last edited by viorelu; 2 August 2009, 20:11.
Comment
Comment