No dragi colegi ai forumului, desi unii poate cred ca e prea devreme, eu consider ca ar trebuii sa incepem discutiile pentru urmatoarea intalnire nationala care sper sa fie mult mai reusita decat cele anterioare.
Propunerea mea suna in felul urmator:
Perioada: mai - septembrie 2009 (trebuie ales un week-end, intalnirea va fi duminica);
Participanti: orice posesor de Logan;
Locatia: undeva in centrul tarii, eu propun Sighisoara;
Cazarea: pe cont propriu pentru cei care vor sa stea tot week-end-ul;
Pentru participanti propun ca cel putin organizatorul de intalniri sa fie prezent.
De ce in centrul tarii?
Pentru ca sunt distante aproximativ egale pentru cei din extremele tarii, stiu ca vor fi iar discutii pe tema asta.
De ce cazare pe cont propriu?
In felul asta nu vor mai fi probleme cu liste , confirmari de prezenta si alte chestii. Daca sunt persoane care vor sa stea impreuna e mai usor de gasit cazare pentru 2-3-4 persoane decat pentru 15-20.
Ideea ca intalnirea sa fie intr-o zi a fost a lui cristi3775 din Piatra-Neamt si cred ca este buna. Poate reusim sa contactam si o televiziune si facem si ceva publicitate forumului. Organizatorul de intalniri nationale (Keanu) trebuie sa gaseasca un spatiu unde sa facem intalnirea. De preferat o parcare mai mare sau chiar o zona verde unde sa incapem.
Astept raspunsuri cu parerea voastra despre aceste idei.
Propunerea mea suna in felul urmator:
Perioada: mai - septembrie 2009 (trebuie ales un week-end, intalnirea va fi duminica);
Participanti: orice posesor de Logan;
Locatia: undeva in centrul tarii, eu propun Sighisoara;
Cazarea: pe cont propriu pentru cei care vor sa stea tot week-end-ul;
Pentru participanti propun ca cel putin organizatorul de intalniri sa fie prezent.
De ce in centrul tarii?
Pentru ca sunt distante aproximativ egale pentru cei din extremele tarii, stiu ca vor fi iar discutii pe tema asta.
De ce cazare pe cont propriu?
In felul asta nu vor mai fi probleme cu liste , confirmari de prezenta si alte chestii. Daca sunt persoane care vor sa stea impreuna e mai usor de gasit cazare pentru 2-3-4 persoane decat pentru 15-20.
Ideea ca intalnirea sa fie intr-o zi a fost a lui cristi3775 din Piatra-Neamt si cred ca este buna. Poate reusim sa contactam si o televiziune si facem si ceva publicitate forumului. Organizatorul de intalniri nationale (Keanu) trebuie sa gaseasca un spatiu unde sa facem intalnirea. De preferat o parcare mai mare sau chiar o zona verde unde sa incapem.
Astept raspunsuri cu parerea voastra despre aceste idei.
Comment