alex, o sa fie greu sa fim cati la brasov pentru ca multi o sa fie in concediu ... in alta parte
Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
asta vreau sa sune ca o propunere, daca se va forma o coloana,,incolonata,, catre Sighisoara va rog directionati-o prin Agnita ,ori la dus ,ori la-ntors ,distanta in km este aproape identica ,singura diferenta ca spre Agnita nu iti trebuie rovigneta , iar drumul ii destul de bun .........ce ziceti?
Comment
-
indiferent ca aveti sau nu rovigneta ,ramane valabila invitatia, nu de alta dar ii pacat sa ajungi la 60 de km de centrul tarii si sa nu profiti la maxim de oportunitatile care sunt.
Comment
-
In centrul tarii mergem fara indoiala!!!!!
Poate "gasim" ceva de-ale gurii........stiu eu..., poate cornulete, poate atceva ....
Ce zici colega?
Comment
-
intotdeauna cu cea mai mare placere , cornulete si cafea pentru toti participanti care trec prin Agnita .
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostIn centrul tarii mergem fara indoiala!!!!!
Poate "gasim" ceva de-ale gurii........stiu eu..., poate cornulete, poate atceva ....
Ce zici colega?
....rock will never die....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Om aduce si-o rachie ca sa mearga treaba ca la carte!!!!!!
Comment
-
In iunie or sa faca cei de la Pitesti/Mioveni!
Eu zic sa fie in iulie!!!!
O sa va pregatim o ADEVARATA NEBUNIE!!!!
Si ....restul e LOGAN!!!!!
Ar fi frumos ca aceasta sintagma "..........restul e LOGAN" sa ramana logo-ul tuturor intalnirilor noastre!
Ce ziceti? Nu de alta, dar asa de fain suna!!!!!!!!
Comment
-
Loc de somn........deja ne gandim la mai multe variante, dar totul depinde de participanti!
Oricum, o sa rezolvam undeva unde sa aiba loc toata lumea, si sa fie si parcare mare sa incapa masinile!
Vis a vis de program....... mai este timp, dar "coacem" noi ceva frumos!!!!!!
Comment
Comment