Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu este bine sa adunam bani (cotizatie) pentru ca noi nu avem o situatie juridica, nu avem contabilitate, nu avem cont in banca si nici nu avem nevoie, pentru ca suntem un club de amatori, non-profit si e bine sa ramanem asa. O eventuala cotizatie, ar complica lucrurile, ar aparea discutii referitoare la administrarea banilor, la certuri (si au fost cazuri si la noi pe forum), ar duce la dezbinare si chiar la retragerea unor membrii. Va spun eu, din experienta mea, ca treaba merge "snur" pana cand nu apar discutii despre bani intre amici.
    Bani trebuie adunati numai atunci cand este vorba de plata avansului pentru retinerea locurilor de cazare.
    Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• salutare ,

cu stransul banilor sunt si nu sunt de acord , tocmai pentru ca pot aparea discutii interminabile si certuri pentru 10 lei , care de altfel este o suma foarte mica si ii pot trimite oricand , dar mai bine nu , prefer sa ramanem prieteni.

dar si pentru cazare eu unul daca platesc in avans doresc cat mai multe informatii despre locul de cazare , eventual posibilitatea de a alege din mai multe locatii / camere. oricum este foarte devreme sa vorbim acum despre asta dar , astea sunt parerile si cerintele unui participant de rand si va rog sa le luati in considerare.

multa bafta in ce doriti sa faceti

Comment

• Intra pe Intalnirea regionala de la felix de anu trecut sa vezi cum se desfasoara de obicei pregatirile pentru un astfel de eveniment.
        Last edited by vali007; 24 March 2009, 17:39.

Comment

• si cum caut ? "intalnire felix anu` trecut" ? ))))

daca vrei sa arati ceva da si tu un link , ai fi mai de ajutor.

Comment

• Ma gandeam ca sti cum sa ajungi pe sectiunea de intalniri nationale, oricum uite aici link-ul.

Comment

• te gandeai bine.stiam sa ajung la intalniri nationale dar in titlu` nu scrie decat intalniri in zona de vest nici de cum la felix 2008 , sau anu trecut ... eu initial doar am scris cam cum vad eu lucrurile din punct de vedere al " vizitatorului " , " oaspetului " , etc .

renunt sa mai scriu pe acest thread ca sa nu mai ma trimita vreun moderator sa citesc alte threaduri ...

Comment

• mai draga skandal, nu pune si tu la suflet totul !
                Poate vali007, a vrut sa-ti fie de ajutor........
                Hai ca pentru cazare, o sa punem la vremea respectiva toate posibilitatile de cazare din zona intalnirii si o sa aveti de unde alege!!!!!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Pam pam pam, a scris cateva mailuri si am primit cateva raspunsuri. Favorabile. Sa vedem acum, nu ma bucur pana nu e nimic concret.

Cred ca toti cei care au scris aici ca nu ar fi de acord cu cotizatia ar fi participat, iar asta mi se pare de-a dreptul ironic . Oricum, se incheie discutia privind cotizatia - a fost si n-o sa mai fie. Inteleg foarte bine de ce, dar nu stiam ca a mai fost o intentie esuata.

Haideti, haideti, votati!
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Oricum, un shelet al intalnirii s-a cam conturat, dar depinde aproape totul de numarul participantilor!
                    Sper eu sa fie o super-nationala!
                    aham......Restul e LOGAN

Comment

• Daca se intampla sa mai fiu in posesia permisului de conducere pana atunci, am sa fiu si eu prezent la Sibiu.....va fi o scurta luna miera. Am ales si io perioada 25-26 iulie, caci pe 18 iulie am nunta..
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Avem vreo cateva locatii de cazare pentru voi, dar.....surpriza... totul se va dezvalui la momentul potrivit!
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• asteptam cu interes dezvaluirile si bineinteles si data cand va avea loc intalnirea.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Deci dragii mei,avem clara data nationalei de la Sibiu, drept pentru care as dori sa se schimbe titlul topicului cu data exacta a intalnirii!
                            Deasemenea, se poate deschide o lista cu doritorii de cazare la Sibiu, pentru ca in data de 01.06.2009 lista vreau s-o inchidem pentru a putea oferi variante de cazare pentru toata lumea si pentru a putea rezolva chestiunile!
                            Oricum, o sa postam pana atunci cateva locatii pentru a va oferi posibilitatea de a alege!
                            Dar, avand in vedere ca doar o singura locatie ofera posibilitatea de a avea cazare la cort , 2 stele, 3 stele si 4 stele toate intr-un perimetru de cateva sute de metri patrati in Dumbrava Sibiului, eu cred ca ar fi cea mai optima locatie de cazare: parc, padure, zoo.
                            O sa fac niste poze cu Valeriu pe care o sa le postam, si asteptam parerea voastra!
                            Va asteptam cu drag!!!!

PS skandal, poti fi sigur pe data asta 25-26 iulie!
                            aham......Restul e LOGAN

Comment

• si cred ca se poate incheia votarea. mai sunt 30 min. dar ... slabe sanse de a se mai schimba ceva. VOTE CLOSE !
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Da l-am inchis si am modificat si titlul.. acuma lista.. sa o deschida.. eu o sa vin pentru o zi la sibiu deoarece ii destul de aproape.. adica majoritatea din cluj o sa vina pentru o zi.. cel putin asa am vorbit
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google