Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Din partea Clubului Logan Deva, d-nul Marton este prezent la Sibiu, iar eu vin maine, deci L.C.Deva este prezent la apel
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Da ! Confirm si eu Marton este instalat cu cortul deja bine mersi
      sigpic

Comment

• sugerez organizatorilor sa posteze coordonatele GPS pt. locurile de intilnire ; astfel va fi mai usoara orientarea ( pt. cei ce nu sint din zona sibiului )
        sigpichttp://www.facebook.com/statiicbsh.medias; 0744258917 ;radu_capatina@yahoo.com

Comment

• actualizati lista ! Bezmeticu nu mai poate ajunge , am vorbit cu el.
          Puneti`l in locul lui pe Dsing

Comment

• Pe dsign l-am pus cu tine in masina o sa il sterg pe bezmeticu.
            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
            Enter the Matrix

Comment

• Verificati putin daca sunt bune coordonatele:

N 45.71203 grade E 24.01447 grade( este un inceput de serpentine) Cazare curmatura stezii

N 45.77893 grade E 24.17082 grade(parcare XXL)
              Last edited by cristivsb; 23 July 2009, 23:13.

Comment

• Deci.....

Astazi am definitivat problema cu masa de la Intalnire!
                Peste cine am dat acolo?????? Peste martongrigore de la Deva! Se petrece de nu-i voie....deocamdata singur! Cu cortul!
                Sa revenim la masa !
                Avand in vedere numarul mare de participanti, am facut un meniu pentru toata lumea, astfel ( de altfel consistente portiile):

fel 1 - ciorba burta sau vacuta - 11.5 lei
                fel 2 - gratar de ceafa sau piept pui - 24.5 lei
                Si felul 1 si felul 2 au inclus tot ce este necesar ( ardei, smantana...garnitura, salata..etc)

Ideal, ar fi , pentru a nu astepta mult la masa, pana cand veniti la intalnire, sa cam stiti care serveste meniul si care nu, pentru a putea anunta si noi sa fie totul ok!
                cel mai bine, ar fi ca organizatorii cluburilor participante sa aiba aceste informatii si sa ia legatura cu noi ( eu sau Valeriu)!
                Va multumim pentru intelegere si va asteptam!

Maine o sa mai revin cu informatii in ceea ce priveste posibilitatea de a servi doar un fel sau altul!
                Si atunci o sa am nevoie ( daca este posibil bineanteles), cam cati doritori de fel 1 sunt si cati de fel 2 si cati de meniu intreg!
                Dar asta, pana sambata seara daca se poate!
                Last edited by sibianul; 23 July 2009, 23:41. Reason: Automerged Doublepost
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                  Pe dsign l-am pus cu tine in masina o sa il sterg pe bezmeticu.
                  Keanu , nu , nu vine cu mine in masina..merge alaturi de mine cu propia lui masina.
                  Ai grija sa plec si eu cu 2 sticlute de parfum de acolo...

Comment

• mai sunt 2 prieteni din cluj care vin duminica
                    1.Cristi +Alina
                    2.Mihai
                    fiecare cu masina lui
                    Cristi vine de sambata seara si va rog daca mai gasiti ceva cazare ieftina prin zona dati-ne de stire(pt 2 persoane)

Comment

• ma ajuta si pe mine cineva???? postul 541
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Cristi3775 eu zic sa stai linistit.Tot ce trebuie sa faci e sa ai un nr de tel al organizatorilor si o harta la tine. daca vrei sa-ti rezervi cazare dinainte ai aici niste oferte din zona http://www.turistinfo.ro/paltinis/ca...-paltinis.html
                        ai nr meu de tel si incerc sa te ajut si eu cat pot 0740646241
                        succes

Comment

• bun asa......mersi mult. Deocamdata nr de telefon, il am a lui keanurev.....il mai stresez si pe el de ceva..:d numai sa auda telefonul.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Tineti rezervarea aia la camera si gura inchisa..
                            Last edited by KeanuRev; 24 July 2009, 14:31.
                            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• bine macar ca ai postat aici!! casanova ce esti....
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Azi la ora 16.00 am plecat in directia Sibiu, ne vom intalnii prieteni !!!
                                P.S. Sper sa nu mai stau la Sebes, se mai lucreaza la drum ? baietii de la AB, cred ca fac cu nervii de mai stau cu orele...............ORICUM plec la SB.....
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google