Intalnire Nationala Nr. 4 La Sibiu in 25-26 iulie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• felicitari pentru organizare!
    + un prim pachet de poze chiar daca nu cuprind intregul eveniment (eu am disparut mai devreme...)

Comment

• ajuns NZN acasa cu bine...imi pare bine ca am cunoscut multi loganisti azi...
      iar valeriu si sibianu....felicitari pt ce ati facut azi.....mertitati toate laudele...sper sa ne vedem la cluj...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• si eu n-am ajuns...... ma bucur ca v-ati distrat !!
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• si LC Mures a ajuns cu bine acasa , multumiti
          felicitari membrilor din sibiu , la cat mai multe toata stima si respectul
          in piata a fost confuzie pentru ca majoritatea erau imprastiati , nu a fost o problema zic eu iar la restaurant din cate am observat erau doar vreo 3 chelneritze si nu faceau fata la cata lume a fost , dar nu mai conteaza meniul umpic piperat dar macar mancarea a fost buna , cel putin felu 2
          felicitari inca odata si astept cu nerabdare pozele si filmuletele
          Last edited by raduprov; 26 July 2009, 22:46.
          Its just a car ...

Comment

• Au ajuns si cei din Calarasi acasa. Multumim LOGAN CLUB SIBIU! Alte impresii maine.
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• eu is la brasov ...probabil ca maine plec catre casa
              Superba intalnirea... felicitari Sorin si Valeriu .
              O intalnire deosebita,cu oameni deosebiti intr-un loc deosebit
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sper sa se gaseasca toata lumea in cadru.
                Attached Files
                sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Super tot ce inseamna poze de pe forum, de petrecut si simtit super,nu ma indoiesc.Regret nespus de mult ca nu am putut ajunge, Sunt sigur ca toti participantii au fost entuziasmati si placut surprinsi de organizatorii Nationalei Logan. Va doresc distractie placuta in continuare pentru cei care mai petrec si sa ne auzim cu bine oriunde vom fii ! Drum Bun celor care sunt in traseu acum !

Comment

• Din partea clubului Logan Deva, aveti nota 10 +, asa ca cine baga strâmbe, sa se abţină, a fost super....
                    Multe multumiri domnilor organizatori ( sefi si subalterni) care sau ocupat de toata lumea, asa zicem noi de la L.C.Deva.
                    Multumim inca o data si ramanem datori cu mai multe tuici....
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Don Keanu e cel care tre sa-si dea cu parerea despre ce-a fost, ca el e sef peste tribul din Cluj, asa ca numai eu in nume personal zic mersi inca o data organizatorilor. A fost fain si plimbarea la gradina zoologica a fost o idee foarte buna.
                      Martinel rules!

Comment

• Toata stima pentru LC Sibiu. Alte impresii, poze, comentarii maine ca-s rupt, am facut aproape 1000 km in 20 de ore.
                        Noapte buna!
                        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Bravosssssssss!!!!!!!!!
                          Felicitari organizatorilor si binenteles participantiilor.
                          Cu parere de rau nu am putut ajunge,dar las` ca n-au intrat zilele in sac.

Am gasit si eu ceva poze mai oficiale:

... dar astept poze si filmari de la voi,am sa urmaresc threadul cu maxim de interes.
                          Inca odata felicitari
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Foarte tare link-ul...ete CUP-ul lui Dsign si cu Bezme razand cu gura pana la urechi
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ai vazut tu tot ca un om mare ce esti
                              sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                              Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Este prima intalnire la care paricip si mi s-a parut un eveniment deosebit. Trebuie sa ii felicit pe cei din Sibiu pentru buna organizare. Sper sa mai avem parte de eventuri asa frumoase Felicitari inca odata organizatorilor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google