Bubu da pe tine cum te cheama totusi?)) eu stiam ca bubu
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
hai renault baga mare sa fim 3!!!! Up up!!!
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostBubu da pe tine cum te cheama totusi?)) eu stiam ca bubusigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Hai fratilor, ne mai strangem in plus?
Cu cat mai multi cu atat mai fain!
Comment
-
Intrebare pentru hunedoreni.
e zapada peacolo? Daca da, este loc de joaca pentru copii, pirtie si inchirieri sanie? In cazul in care nu e zapada sau pirtie pentru joaca, in apropiere de locul intilnirii este undeva loc de joaca pentru copii? urcatul la castel si vizionatul lui, or sa fie plictisitoare pentru un copil hiperkinetic?
stiu, sint mai multe intrebari
amu intrebare pentru restul de loganari(ce urit suna ) citi din voi vin cu copii cu virsta in jur de 6 ani?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
hahaha ... Streulea: bag sama ca esti cam in corzi
eu nu stiu inca daca iau copii. Oricum ai mei sunt inca prea mici.
Activitati pentru sotii si copii ar fi mersul cu telecabina sus la cetatea devei si/sau vizitatul castelului de la hunedoara (dar asta inseamna ca va fi un sacrificat care sa le transporte acolo si sa le aduca). In rest nu stiu, poate cei din Deva. Parca spuneau de ceva patinoar.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
O singura propunere am si eu: sa ne intalnim la ora 10:00 in loc de 11:00 deoarece este doar pt o singura zi intalnirea si sa avem cat mai mult timp de petrecut pe acolo. Si asa dupa ora 16:00 deja incepe sa se intunece, deci avem destul de putin timp. Ce mai conteaza ca ne trezim cu o ora mai devreme, ca doar o facem pentru o cauza nobila.
Traseul pe care m-am gandit eu sa-l fac (si pe care si copilotul Seba il vede acuma in premiera) este: Timisoara-Dumbravita-Giarmata-....-Lipova-....-Deva. In afara de vreo 10km, drumul este oglinda si scap de rahatul de drum spre Lugoj. Chiar daca este putin mai lung drumul, macar "sa ne simtem bine", nu Seba?sigpic
Comment
-
mai zicem si noi ceva.am fost putin ocupat.
crististreulea este patinoar chiar linga parcarea unde ne intalnim,adica parcare telecabina cetate .zapada inca nu este,dar poate avem noroc si ne da si noua ceva.....
castelul e ceva cam departe de locul de intalnire,mai exact cam 20 km.
astept alte intrebari!!!!
Comment
Comment