Eu sunt pro . Parcarea cea mai frumoasa este la telescaun, locatii cu mancare buna se gasesc.
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
@cristivsb a avut un mic incident ,iar loganul sau e indisponibil ceva vreme, dar noi nu-l lasam!!!!
@valeriu61...............stabileste locul de plecare din Sibiu!Last edited by sibianul; 4 December 2008, 20:54.
Comment
-
Cred ca vin si eu.........Va dau cat mai curand posibil un raspuns..........Sa vedem daca mai vine cineva de la mine din zona!!!! Sa nu vin singur!!!
Comment
-
Originally posted by mareom View PostSeba, stii prea bine ca ai deja locul mortului rezervat la mine in masina daca vrei
interesant pe 21 decembrie
pfoai! Mie groaza sa-i zic la muiere, imi trebe 2-3 zile sa pregatesc terenul.
ar fi ideal sa fie ceva loc de joaca pentru copii, zapada, alea alea, mi-ar usora munca de convngereDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pai trebuie sa luam in calcul cine vine de la distanta maxima si asta cred ca e Timisoara sau 89.MIR care poate vine din Oravita. Oricum distanta maxima e cam de 200 km. Luand in considerare ca asta face cam 3 - 4 ore de mers, eu zic ca ora 12. Luandu-ma dupa celelalte intalniri probabil ca vom sta cam 2 ore (in functie si de vreme) la locul de intalnire, dupa care sa mergem undeva sa papam sau sa bem ceva. Aici o sa rog pe cei de la Deva si Hunedoara sa vina cu propuneri concrete de loc de stat.
O sa ii rog de asemenea sa ia in considerare problemele care au fost la alte intalniri, respectiv imposibilitatea de a sta toti impreuna la masa.
Atunci ramane pe 21 decembrie ora 12.30 in parcarea de la telescaun. Restul mai vorbim.
PS streulea: si mie mi-a fost greu, dar am abordat discutia ceva de genul: "baietii au propus o intalnire la Deva. Vrei sa vii si tu ?" adica eu oricum vreau sa merg, intrebarea e daca vii si tu
a iesit destul de bine. sper sa nu am surprizeLast edited by bubu_vasile; 4 December 2008, 23:58.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Bubule eu am venit cu ideea dar cred ca o sa fiu rupt dupa intalnire ca merg direct la lucru fara odihna , dar ma bag la provocare , apropo sper sa nu schimbe programul colegii mei ca atunci srry nu mai pot veni , dar in principiu vin:love5::love5: :sofer1: :majesty2:
Comment
-
Haideti sa incercam si o mica lista, sa vedem aproximativ cati ne strangem ca sa stie si cei din Deva spre ce local sa se indrepte:
1. Bubu_vasile
2.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
1. bubu_vasile
2. crististreulea (in principiu DA!)
3. MAVERICK_SS (pe post de copilot la cineva in masina sau cu Maty, ramane de vazut)
4. becudani
Last edited by crististreulea; 5 December 2008, 01:25.:love5::love5: :sofer1: :majesty2:
Comment
Comment