Deci ora ramane 11:00 in Parcarea de la Cetate la telecabina?!
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
careva dintre participanti e doctor ? ca eu sunt praf. iau 3-4 injectii pe zi si un pumn de medicamente si nu se prevede nici o imbunatatire ... sunt la pamantCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Lasa bubule ca pana duminica iti trece!!!!!
Ramane sigur la 11? ca sa stiu la cat sa plec!!! ca e masina incarcata si nush cum ii drumu!!!!am vb cu iulian poate mergem pe lugoj sa ne intalnim cu cei din timisoara sa venim in coloana!!!! sa vedem cum o sa ramana pana la urma!!!!
Comment
-
Spuneti-mi mai exact unde e locul de intalnire, caci eu stiu cat de cat Deva!
Comment
-
bubule tu vii impreuna cu cei din tm nu???poate ne intalnim toti 3 (arad tm caras) si ajungem toti
asa ar fi frumos!!!
Comment
-
Ruud sa treceti pe lista celor de la cluj am reusit sa aflu userul asta A si mai cautam coechipier pentru un baiat care o zis ca nu vine daca nu are cu cine sa vina in masina)Last edited by KeanuRev; 17 December 2008, 00:11.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pentru aradeni timisoreni si caraseni iata calea! Daca vin va conduc eu.
P.S. Parcarea de la telecabina = parcarea de la stadionAttached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
ati putea sa ziceti si strada, numele ei, pentru cei care au GPS ar fi mult mai usor, cel putin mie mi-ar fiLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Lista participanti LOGAN CLUB meeting 21.12.2008
ora 11:00 in parcarea de la stadion(telecabina) :
DEVA (gazdele noastre)
*01. alex_comisaru 0766 523 566
*02. martongrigore 0727 638358
*03. mikebike72
*04. noni
*05. kenjiro_sanga
*06.
ARAD
01. bubu_vasile
02. becudani
03. 10 Tacles- 90% ca vin si eu
04. Rouge de Feu
05. sorinj vin si eu 25,3%
TIMIŞOARA
001. crististreulea 0748 842485, 0761 659463
002. tm87kis
003. Christian86
004. mareom + Seba
005. ROAD EMPIRE + fiu lui
006. jhon13
007.
SIBIU
#1. Bad_Wolf
#2. sibianul
#3. valeriu61 0749123261
#4. Tokragua cu cristivsb si ovy22@
#5. Bolo cu ReBe
#6. need4speed
MUREŞ
01. raduprov
CARAŞ-SEVERIN
01. Iulian
02. 89.MIR
CLUJ
01.KeanuRev
02.tudor_Cj
03.mishu_wrc
04.calin65
05.Ruud
06. .................asteptam numele la userii de la cluj ...............
07.
mi-am pus numarul de telefon, asa vom fi mai usor de gasit intre noi, doar in caz ca e nevoie. mai mult telefoanele a celor care's din deva ar trebui.
n-ar fi rau ca cei din deva sa ne astepte in anumite puncte strategice, nu ca nu ne-am descurca sa ajungem in acea parcare, intrebam si noi ca tot omu
pentru cei care vin din timisoara, arad si resita sa fim asteptati chiar la bifurcatia care desparte centura de centru.
sibienii, clujenii si muresenii ar fi usor ca si punct de reper Mc Donalds-ul
eu zic ca e simplu sa fie 2 oameni in cele 2 puncte de asteptare. o sa ajungem aproximativ in acelasi timp toti
eu am sa merg pe traseul timisoara-buzias-lugoj-deva.
gigi a zis ca merge pe lipova, nu consc deloc drumul pe acolo si nu-mi prea vine sa merg pe acea ruta. dar se poate alatura la coloana din arad.
daca restul din timisoara merg pe lipova, atunci ma voi alatura lor
deci resita, ne vedem la lugoj in jurul orei 9:00 ?
update
21.12.2008 ora 11:00 in parcarea de la stadion(telecabina)Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment