eu nu promit sigur ca vin .. dar cine stie .. poate va fac vreo surpriza ) ca tare important sunt ..))
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pentru cei din Deva intrebare (nu am GPS dar cunosc cat de cat Deva) calea cea mai scurta pentru noi care venim din Sibiu, daca venim de la Santuhalm intram pe varianta adica pe Calea Zarandului iar dupa Piata Garii (aici e Mc'Donalds Bolo ) mergem inainte si facem stanga pe str. Grivitei iar mai apoi tot inainte pe str. Valeriu Braniste este bine ?
Sunt sensuri unice , ceva ?
sau.... mai e o varianta , eu o sa plec de la neamuri si plecare e de pe bld. 22 Decembrie (din capatul cu biserica aia), deci sa vin pe bld. Decebal - Bld. Horia si apoi stanga pe str. Valeriu Braniste .... Parcul Cetatiisigpic
Comment
-
@streulea, ne vedem in jurul orei 9 in lugoj..dar unde? hai ca oricum ne auzim la telefon duminica dimineata.
@mir, Ne vedem in Petromu' (ultima benzinarie dupa AutoGrup) de pe Calea Caransebesului la ora 8:00, bine?
o punem de-o tura d-aia misto? :>Last edited by Iulian; 17 December 2008, 10:40.
Comment
-
pentru cei care vin dinspre sibiu,medias,cluj.....eu va pot astepta in parcare la real,si deacolo plecam toti spre cetate. si un nr de telefon pentru cei care nu se descurca
0766.523.556
HD-07-XBR gri comete
mai exact la stalpul cu reclama REAL.e bine baieti????Last edited by crististreulea; 17 December 2008, 12:27.
Comment
-
Pentru cei care mergeti pe ruta Lipova-Savarsin-Deva aveti mare grija la Savarsin... au pus un radar laser fix tip "stalp" (ca ala de la Sacel) inainte de iesirea spre Deva, inainte de un Rompetrol... si e in functiune (testat cu un Bel RX65 ) So take care!sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
@ iuliana ne vedem acolo!!!!ce fel de ura te referi???!!!! eu is cu masina plina!!!! )
Comment
-
-
Nu mai.. dan_sparco ..ar veni da nu are cu cine in masina ma refer, Clujenii vin pe ruta Cluj - Turda - Alba Iulia - Sebes - Deva adice cel putin eu ala il vad cel mai bun si scurt. Daca vor cei din sibiu sa ne intalnim la sebes... la o ora anume.. sau stiu eu.. sa vorbim din timp Valeriu61 dami un numar de telefon sa vorbim.Last edited by KeanuRev; 17 December 2008, 22:31.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Numarul meu de telefon 0749123261. In principiu vom pleca din Sibiu cel tarziu la 8,45, si vom face cam 45 de minute (dupa Gps), pana la Sebes. Asta inseamna ca ajungem la Sebes cam la 9,30.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Atunci pe la 9 9:30 ne intalnim la sebes? o sa iau numarul tau si o sa te sun sa vedem unde sa ne intalnim. numai bineLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
vin si eu...cam 50%...abia ast:http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment