N-ar fi o idee buna sa venim toti cu niste ecusoane sau ceva asemanator pe care sa scrie nume, user, oras...? Eu zic ca ar fi mult mai usor de socializat.
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ReBe View PostN-ar fi o idee buna sa venim toti cu niste ecusoane sau ceva asemanator pe care sa scrie nume, user, oras...? Eu zic ca ar fi mult mai usor de socializat.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ma baieti in legatura.. cu odorizantele.. alea.. nu mai dati PM-uri care doreste sa vorbeazaca cu cativa din cei care vin la intalnire si o sa le dau lor.. cate bucati doresc.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Puneti pe afis ori toate cluburile cu majuscule, ori niciunul
Ce odorizante @KeanuRev? Explica-mi si mie. Ms
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostPuneti pe afis ori toate cluburile cu majuscule, ori niciunul
Ce odorizante @KeanuRev? Explica-mi si mie. MsAttached FilesAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
@mircea, vom merge pe Caransebes-Hateg-Simeria-Deva. Asa ca ne vom intalni maine la ora 8:30 la Petromu' de pe calea caransebesului (cel de dupa showroom dacia) sibiu, cluj, mures, tot pe acolo mergeti, nu? O sa iau numaru' lui Valeriu si o sa-l sun cand ajungem in simeria...daca e sa va asteptam. Numai bine.Last edited by Iulian; 20 December 2008, 14:52.
Comment
-
0749159373
0763482520
As fii recunoscator daca m-ar suna cineva cand ajunteti voi in Simeria, desi nu cred ca va fii cazu, ca noi plecam mai devreme, avem o distanta mai mica de parcurs.. oricum ne auzim la telefon. Asfalt uscat va doresc xD
Comment
-
2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
dar parcarea de la real e la intrare in deva sau unde?cum ajung pana in parcare?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment