If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sorinj are lista cu prezenta care evident nu e completa, stiu sigur asta
filmul de la mine nu-l urc inca, vreau sa pun numele la toti pe film si e mai greu
nu cred ca ii stiu pe toti care cine ce cum au votat
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Am facut sa nu fie prea multe... Daca mai vreti, mai pun ;))
Super tare intalnirea, sper ca v-ati distrat cu totii la fel de bine ca noi, sibienii! Dar ca de obicei, timpul a fost mult, mult, MULT prea scurt!
bubu_vasile: In ultimele 3 zile am avut febra mare (peste 39), dar am zis ca nu ratez intalnirea pt nimic in lume! Si ia ghiciti! Mi-a trecut raceala aproape de tot! Pacat ca nu ai putut veni!
Ce fain o fost intalnirea de azi, superrr. Frumoasa masina ai 10 TACLES, mai ales interioru:p
Ce mo enervat t-rfa (blonda) aia de la restaurant am stat dupa un suc o ora si ceva.
Iata si poza de grup... eu am numarat in poza 60 de persoane, in 35 de masini, dar poate mi-a fugit imaginea.
Participanti:
01. IS 06 JFH - vali007
02. AR 08 MOM - sorinj & marius_g
03. AR 07 NLK - 10 TACLES
04. AR 07 KJJ - becudani & sotia
05. B 48 NBJ (TM) - crististreulea
06. TM 11 ALN - aln & izzy & Bogdan
07. TM 24 NSR - Stef
08. TM 69 EGO - ********** & fiul
09. B 58 GZB (TM) - mareom (jiji) & Seba (mama ledurilor - ex csebalyn)
10. TM 21 VSS - virtualmansorin & fica Anca
11. TM 87 KIS - tm87kis
12. TM 42 CRS - Christian86
13. SM 84 LAU (TM) - lau_swat
14. CS 89 MIR - 89.mir
15. B 57 ZDJ - ruud & kristikapa
16. HD 07 XBR - alex_comisaru & zsolt
17. B 41 SIX (SB) - ReBe & bolo
18. SB 07 GUG - tokragua & ovy22 & andreeaVSB
19. SB 20 MAM - sibianul & cristiVSB
20. SB 83 MAY - bad_wolf
21. SB 61 VAL - valeriu61 & Tatiana
22. AR 08 WGX - Rouge de Feu & Nelu
23. CJ 88 CAR - keanurev & Criss
24. CJ 63 MTV - mishu_wrc & tudor_cj
25. CJ 36 SER - Sergiu & Soso
26. MS 41 NZN - Flo & Sami & Adi
27. B 81 HWZ - Iulian
28. AG 13 MIV - Viorelu
29. AG 83 KTL - KaTaLin & Alexutzu
30. B 61 TWY (AG) - TWeetY & Emil & BUF
31. B 44 EKF - calin 65
32. HD 09 PCM - Robocoop
33. HD 07 NCD - martongrigore
34. HD 11 MOC - kenjiro_sanga
35. SB 06 JAC - jac & prieten
adaugati ulterior
36. Rudy din Lugoj (cel cu passatul)
37. HD 08 CKU mikebike72
38. B 57 ZDJ kristikapa
39. HD 21 MIA sau HD 32 BIA Daniel 67 (din Calan)
Superbe pozele !
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati participat,imi pare extrem de rau ca nu am fost si eu prezent
Last edited by Cristi_Xp; 22 December 2008, 03:42.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
n-are cum sa fie doar atitia, Rudy cel cu passatul nu-i pe lista
iar in poza de grup am numarat 60 de persoane si virtualmansorin nici macar nu apare in poza de grup
deci, daca nu e cineva trecut in lista, rog sa se treaca aici si adaugam la lista
Da inseamna..............NEBUNIE TOTALA!!
Ia sa vedem aia de pe alte forumuri au inregistrat o astfel de prezenta la orice fel de intlnire regionala?
Degeaba mah, eu unu is LOGAN ADDICTED!!!
zici ca fac reclama la detergent pentru rufe colorate
Zau ca-mi pare rau ca n-am mai putut ramane cu totii... Ar fi fost frumos. Si regret si faptul ca nu am reusit sa va cunosc pe toti cum mi-as fi dorit (cu sau fara ecuson ). Sa speram ca la urmatoarele intalniri nationale va fi la fel de frumos, sau chiar mai mult de atat. Pana si vremea a fost de partea noastra, ca aproape totdeauna, si soarele si-a aratat razele pentru o perioada. Abia astept urmatoarea intalnire! Cine stie, poate apar si eu cu Loganul propriu atunci...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment