Intalnire Regionala La DEVA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok, Seba sa pui si tu pozele facute cu aparatul tau. Eu le-am dat jos pe toate pana acuma de pe forum si cele mai reusite mi se par ale lui Sorinj (nu degeaba este fotograf oficial)
    sigpic

Comment

• Prezenta multa,nu gluma....felicitari pentru aceasta intalnire super reusita
      Imi pare rau ca nu am putut veni...munca asta...era mai bine la scoala...
      Bafta multa baieti si sa ne auzim cu bine mereu ;)

Comment

• o sa le pun azi...apropo, despre dat blana se continua la "discutii banateni"
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• multumesc la toti pentru urari.
          intradevar, pentru a-ti da seama de adevarata dimensiune a intalnirii si pentru a simti atmosfera trebuia sa fii prezent. Toate pozele sunt frumoase si ma bucur ca v-ati simtit toti bine.
          Sincer va spun ca nu ma asteptam la o prezenta decat poate la jumatate din cei cati a-ti fost. Va multumesc ca a-ti raspuns invitatiei si inca o data imi pare rau ca nu am putut fi prezent.
          Rebe: daca era numai o raceala ...

imi si imaginez cum se uita sorin in oglinda dupa iulian: "mai e acolo ? hai ca mai merge un pic de blana "
          in rest, ma bucur ca v-am vazut pe toti la un loc chiar si daca doar in poza.

bigman: a fost intradevar una regionala. La astea in general e mai multa lume pentru ca sunt distante mai mici de parcurs de catre toata lumea.

vali: tu chiar ai venit si eu nu am reusit sa fiu prezent. Imi pare rau omu.
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• tin sa multumesc tuturor participantiilor care au luat parte la intalnire

Comment

• cuplă... si alta data...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @bubu_vasile: eu stiu ca trebuia sa fie regionala, dar dupa prezenta oricine ar putea zice ca a fost clar nationala. Aproape toate zonele tarii au avut cel putin un reprezentant la Deva. Multumesc si eu tuturor participantilor si mi-a facut placere sa va cunosc (pe majoritatea, trebuia mai mult timp sa ne cunoastem toti).

De asemenea, vreau sa multumesc timisoreniilor mei pentru ca impreuna am demonstrat ca tot noi suntem baza, avand cele mai multe masini prezente la intalnire!
                sigpic

Comment

• Amu laudativa) voi sunteti baza)
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• 2 poze custom

si un film de la mine

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
                    Attached Files
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Poza de grup din parcare...
                      Attached Files
                      Last edited by sorinj; 22 December 2008, 16:35.
                      sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Daca e vreo problema cu dreptu de autor a lui sorinj rog un moderator sa sterga poza 1 custom
                        Multumesc
                        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• NO PROBLEM! @ROAD EMPIRE nu trebuie sa exagerezi... apreciez munca ta, iar daca doream sa nu le foloseasca nimeni le mai "tranteam" un watermark.

Multumesc si lui @mareom (mare caracter - vorba cuiva) pentru aprecieri la adresa pozelor, dar cred ca toate pozele tuturor participantilor sunt la fel de reusite.
                          Last edited by sorinj; 22 December 2008, 16:52.
                          sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Originally posted by mareom View Post
                            @bubu_vasile: eu stiu ca trebuia sa fie regionala, dar dupa prezenta oricine ar putea zice ca a fost clar nationala. Aproape toate zonele tarii au avut cel putin un reprezentant la Deva. Multumesc si eu tuturor participantilor si mi-a facut placere sa va cunosc (pe majoritatea, trebuia mai mult timp sa ne cunoastem toti).

De asemenea, vreau sa multumesc timisoreniilor mei pentru ca impreuna am demonstrat ca tot noi suntem baza, avand cele mai multe masini prezente la intalnire!
                            da, mah, jiji, o fo nationala. ardealul, regatul, banatul, moldova, toate regiunile au avut cel putin un reprezentant.
                            pe "timisorenii" tai sa-i tai cu lama pe unii dintre ei, care nu s-or aratat la meclau la nici o intalnire apropo, pe sorin sa-l numeri la aradeni, pe mine la caraseni...ia vezi, mai iesiti primii?

Comment

• )))))))) deci am fost 3 din caras!!!
                              Ce se stie de filmuletul lui streulea??? Cu numele pe el si alea???
                              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Sa va fie de bine...
                                Imi pare rau ca nu am putut sa ajung, mai ales ca a fost prezenta asa de numeroasa, data viitoare poate reusesc sa ajung. Zona e super, si drumul destul de bun (si cunoscut ca mi se intampla sa mai fac Bucuresti - Lugoj si retur).
                                La mai mare!
                                sigpic
                                Ambition 1.5 dc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google