Intalnire Regionala La DEVA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ALAH DAMNIT! nu inteleg de ce a aparut de 2 ori lista si nu inteleg de ce era modificat aiurea ultimii 2 useri si nu a aparut lion.forte.
    numa daca n-am inebunit si nu mai stiu ce fac
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Ai stat 5 minute si esti din Deva???
      Streulea vezi ca la mine in masina "Emil BUF" este userul

Comment

• Dupa ce in Deva ti s-a dereglat GPS-ul acum vad ca s-a dereglat si netul... @crististreulea fa ceva, ca asa nu mai merge! Eu cred ca ai dat "paste" fara sa ai "copy".
        P.S. Asteptam filmuletele!!
        sigpic

207 noir obsidien

Comment

• OK...super beton,eu sunt de acord si sprijin cu ce pot aceasta initiativa ptr Logan Club DEVA,nu-i asa d-nule Martin Grigore?)))
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• @TWeetY: corectat userul lui emil si nu te mai lua de lion, o zis ca nu stia exact ce se intimpla, daia o plecat. il faci pe saracu om sa se simta vinovat.

in alta ordine de idei, n-am vazut ca cineva sa se ofere la facerea DVD-ului.
            ma leg io la cap cu el. am deja 2Giga de filme si poze. daca mai are cineva si vrea sa participe la DVD, sa ma contacteze ca sa-mi dea tot ce are.
            fain o fo cind ReBe o inceput sa-mi dea pozele si primele nu erau de la intilnire . pacat ca s-a prins, ar fi fost funny, inceputul era promitator

am atasat poza cu id-urile fiecarora, completati si voi, asta ca sa-mi faceti viata mai usoara )
            Attached Files
            Last edited by crististreulea; 23 December 2008, 13:36.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ma inscriu si eu pentru DVD !
              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                OK...super beton,eu sunt de acord si sprijin cu ce pot aceasta initiativa ptr Logan Club DEVA,nu-i asa d-nule Martin Grigore?)))
                e Marton Grigore, dar te mai uiti, detalii

@Road Empire, pune si tu toata lista daca vrei dvd, nu va imprastiati in tot threadul

Comment

• Hai ca te ajut si eu...am editat poza ta dar asa mai grosolan
                  Attached Files
                  Last edited by crististreulea; 23 December 2008, 13:33.

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                    OK...super beton,eu sunt de acord si sprijin cu ce pot aceasta initiativa ptr Logan Club DEVA,nu-i asa d-nule Marton Grigore?)))
                    Sunt de acord si eu! Cine se mai baga,ca e moca?

Comment

• @ am inteles Sa traiti !

vreau si io dvd

1.sibianul
                      2.becudani
                      3.cristivsb
                      4.B 41 NZN
                      5.viorelu
                      6.Road Empire
                      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Lista cu cei care vor DVD-uri:

1. sibianul
                        2. becudani
                        3. cristivsb
                        4. B 41 NZN
                        5. viorelu
                        6. Road Empire
                        7. TWeetY

Comment

• Intilnirile Deva se muta aici, sa raminem la reginonala Deva pe acest thread

@TWeetY: pe bad_wolf scria, dar scria pe el, pe geaca. si seba a fost reparat intre timp
                          ii stiam pe katalyn si pe viorelu, am uitat sa-i trec

Comment

• Deci nu ti-am fost de ajutor?

Comment

• de alexutzu nu eram sigur si emil boc chiar nu stiam
                              nu's sigur nici de cel de linga emil buf, dar sint 90% ca e kejiro sanga

cine mai are poze si vrea sa le puna pe DVD ? sa ma caute

Comment

• Emil boc???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google